Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri” au făcut praf campioana, înaintea derby-ului de la Buzău: „Demolați echipa protejată de arbitri și politicieni!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 18:46

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri au făcut praf campioana, înaintea derby-ului de la Buzău: „Demolați echipa protejată de arbitri și politicieni!

Ultrașii FCSB au lansat noi "săgeți" către CFR Cluj

Ultrașii FCSB, în deplasare / Profimedia

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri” au avut un nou mesaj acid la adresa echipei lui Dan Petrescu, înaintea derby-ului de la Buzău, din ultima etapă a play-off-ului. CFR este deja campioană, așa că meciul de diseară nu va mai avea vreo miză la nivelul clasamentului. Totuși, fanii FCSB vor să vadă o victorie răsunătoare a formației lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii FCSB au postat un nou mesaj umilitor la adresa lui CFR Cluj, cu câteva ore înaintea partidei de la Buzău. Fanii din facțiunea Tornado 47 au aruncat noi „săgeți” către echipa lui Dan Petrescu, făcând referire la arbitraj și implicarea politicului.

FCSB – CFR Cluj | Ultrașii „roș-albaștri” au făcut praf campioana, înaintea derby-ului de la Buzău

CFR Cluj va merge la Buzău cu rezervele și fără Dan Petrescu, intrat deja în vacanță.

„STEAUA-cfr offside, ora 21.30, arena din Buzău.

Demolați echipa protejată de arbitri și politicieni. Dați-le cu terenul în cap! Umiliți-i indiferent de echipa pe care o vor băga în teren. Din 8 titluri câștigate de CFR Cluj, nici măcar unul nu a fost câștigat fără ajutorul arbitrilor, politicului sau al cooperativei făcute contra Stelei (n.r. – FCSB).

Reclamă

Fără arbitri, acest club, CFR Cluj, nu ar fi câștigat vreun titlu. Și să nu nu uităm ce au scandat Dan plângăciosul și jucătorii. Le-a fost frică de un meci cu titlul pe masă, știind ce au jucat în ultimul meci direct (CFR – FCSB 0-1), când au tras primul șut pe poartă în minutul 93, noi având 13 șuturi pe poartă. Dacă nu ar fi furat titlul, ar fi intrat în faliment, dar nici așa nu sunt scăpați.”, au scris cei de la Tornado 47, pe pagina de Facebook.

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, absent la meciul de la Buzău

Dan Petrescu nu a făcut deplasarea la Buzău, acolo unde echipa sa va merge cu gândul la vacanţă. La conferința de presă susținută vineri, antrenorul campioanei a spus că „mă simt rău și cred că n-are rost să merg”.

„Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine, tată, nu particip în Champions League, dar să vezi când o să facă Dumnezeu dreptatea o să vezi ce se va întâmpla. O să vină vremea, stai liniștit. Poate Dumnezeu face o dreptate ca să iasă ei din primul tur cu minciuna și noi mergem până în Conference League mai departe. Nu știu! O să vedem!

Nu fac petrecere! Ce e aia petrecere? Eu nu mă duc la petrecere nici când sunt la botezuri, ce e aia? E treaba lor ce fac ei, eu spun despre mine. Mă interesează dreptatea și adevărul, și o să le văd mâine. Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu! 12-0 atunci!”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO Arena.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și