Închide meniul

FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 23:58

Reclamă
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off

FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă!

Colaj Profimedia Images

FCSB e la un punct de titlu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Ardelenii i-au egalat pe olteni la puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi CFR Cluj împart locurile 3 şi 4, ambele având câte 34 de puncte. Farul e pe 2, cu 35 de puncte.

FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off

FCSB are un avans liniştitor în fruntea clasamentului. În acest moment, „roş-albaştrii” au 11 puncte avans faţă de Farul şi 12 faţă de Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Cu un egal etapa viitoare, atunci când o vor întâlni pe Farul, „roş-albaştrii” vor deveni campioni. Chiar şi dacă vor fi învinşi de Farul, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous tot de un singur rezultat de egalitate vor mai avea nevoie pentru a fi campioni. Pe FCSB şi Farul le despart 11 puncte. Totodată, Farul a beneficiat de rotunjire la finalul sezonului regular, spre deosebire de FCSB, iar la egalitate de puncte „roş-albaştrii” se vor clasa înaintea Farului.

FCSB – Farul se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Cu un rezultat de egalitate, echipa patronată de Gigi Becali va deveni campioana României.

Reclamă

Cum arată acum clasamentul:

1. FCSB 46 de puncte
2. Farul Constanţa 35 de puncte
3. Universitatea Craiova 34 de puncte
4. CFR Cluj 34 de puncte
5. Rapid Bucureşti 29 de puncte
6. Sepsi 28 de puncte

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:45. Partida a închis etapa cu numărul 6 din playoff-ul Ligii 1.

În urma acestui rezultat, oltenii au ratat matematic titlul. FCSB a ajuns la un singur punct de titlul de campioană, singura echipă care ar mai putea-o opri fiind Farul. Şansele sunt însă doar matematice şi pentru Farul, care trebuie să câştige toate meciurile, iar FCSB să le piardă pe toate.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Bîrligea a marcat singurul gol al meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1, la 3 minute după ce a fost introdus pe teren. În minutul 68 a intrat, iar în minutul 71 a înscris.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Soiri, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bană, Blesa, Căpățână
Absenți: Mitriță, Screciu, Koljic, Maldonado (accidentați), Kozulj (indisponibil)
Antrenor: Costel Gâlcă

CFR Cluj: R. Sava – Malico, Kresic, Boben, Mogoş – Tachtsidis, Keita, Muhar – C. Deac, Michael, Otele.
Rezerve: Hindrich, Manea, Ajeti, Radu, Aussi, Filip, Fica, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Francisc Dican

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei). A1: Vasile Marinescu (Bucureşti), A2: Marius Marica (Bistriţa)
Arbitru VAR: George Vidican (Satu Mare). Arbitru AVAR: Ciprian Danşa (Satu Mare)

Prima înfrângere a lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor

Oltenii au primit vizita celor de la CFR Cluj după ce, în etapa precedentă de Liga 1, au învins-o pe Sepsi, în deplasare, cu scorul de 3-1. Costel Gâlcă a pierdut cu CFR Cluj primul său meci pe banca oltenilor.

De cealaltă parte, ardelenii au suferit o umilință pe terenul celor de la Farul, în etapa a 5-a din playoff. Partida de la Ovidiu s-a încheiat cu scorul de 5-1, în favoarea campioanei en-titre.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații avusese loc în luna martie a acestui an. La momentul respectiv, Universitatea Craiova se impunea în Gruia cu scorul de 2-1.

Reclamă

CFR Cluj nu mai reușise să câștige nicio partidă în fața oltenilor din luna septembrie a anului 2022. Atunci, ardelenii se impuneau cu scorul de 2-0. De la momentul respectiv s-au mai jucat 6 dueluri între cele două formații. Trei s-au încheiat cu victoria Universității, în timp ce alte 3 s-au încheiat la egalitate, scorul fiind de 1-1 în toate aceste partide.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și