Închide meniul

FCSB e pe primul loc, Dinamo e pe ultimul! Cum arată clasamentul Ligii 1 după ce „câinii” au fost învinşi de FCU Craiova

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 februarie 2024, 22:15

FCSB e pe primul loc, Dinamo e pe ultimul! Cum arată clasamentul Ligii 1 după ce „câinii au fost învinşi de FCU Craiova

FCSB e pe primul loc, Dinamo e pe ultimul! Cum arată clasamentul Ligii 1

Jucătorii lui Dinamo, după o înfrângere / Hepta

FCSB e pe primul loc, iar Dinamo pe ultimul în Liga 1! „Câinii” au fost învinşi de FCU Craiova cu 2-1 şi sunt lanterna clasamentului după 24 de etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bahassa (min. 13) şi Bauza (min. 52) au fost marcatorii celor două goluri ale oltenilor. De partea cealaltă, Dennis Politic a reuşit să înscrie cu un şut de la distanţă în minutul 63.

FCSB e pe primul loc, Dinamo e pe ultimul! Cum arată clasamentul Ligii 1 după ce „câinii” au fost învinşi de FCU Craiova

Bauza a marcat golul campionatului în minutul 52, după ce a driblat doi adversari şi a înscris cu călcâiul. Mingea trimisă de Bauza cu călcâiul a trecut printre picioarele portarului Golubovic şi a intrat în plasă.

Dinamo a rămas cu 16 puncte după 24 de etape disputate, în timp ce FC Botoşani a ajuns la 18 puncte. Echipa lui Bogdan Andone a reuşit o remontada fantastică în meciul disputat astăzi contra celor de la Poli Iaşi, pe teren propriu.

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 28 prin Saghiri, dar botoşănenii au obţinut cele 3 puncte, prin golurile marcate de Lopez (min. 52) şi Mouaddib (min. 90+1).

Reclamă

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la meciul cu Dinamo! Super-bolidul de peste 200.000 de euro cu care a venit la stadion

Adrian Mititelu a avut o apariţie de senzaţie la meciul cu Dinamo! Patronul lui FCU Craiova a venit la stadion cu o maşină de peste 200.000 de euro.

Adrian Mititelu a coborât dintr-un bolid Mercedes Maybach, personalizat cu iniţialele echipei sale, după cum au arătat imaginile publicate de gsp.ro.

Maşina respectivă este cotată la circa 230.000 de dolari (peste 210.000 de euro). Adrian Mititelu are motiv de bucurie, echipa lui obţinând cele 3 puncte cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Politic a marcat singurul gol al „câinilor” în minutul 63, cu un şut de la distanţă, care nu a putut fi blocat de Gurău.

În minutul 40 al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Dinamo, pe motiv de offside. Goncalo Gregorio a reluat din voleu perfect, dar reuşita lui a fost anulată după ce liniile trase de VAR au arătat că Abdallah s-a aflat în offside în acea fază.

Aşa arată în prezent clasamentul Ligii 1
Aşa arată în prezent clasamentul Ligii 1

Fanii lui Dinamo susţin că echipa lui Mititelu e „adevărata Craiova”

Chiar dacă echipa lui Mihai Rotaru a câştigat palmaresul Universităţii Craiova, fanii lui Dinamo consideră că „adevărata Craiova” e cea a lui Adrian Mititelu.

”Suntem de-o seamă…

Ne revedem cu rivala din Oltenia în această seară (ora 20:00), în SuperLiga, pe stadionul „Ion Oblemenco”. De FCU Craiova 1948 ne leagă acelaşi an de înfiinţare şi o rivalitate istorică. Cu oltenii lui Mititelu ne-am mai întâlnit de două ori în acest sezon, în luna septembrie, în SuperLigă şi în grupele Cupei României.

În primul meci jucat pe Arena Naţională a fost 1-0 pentru craioveni, decis de execuţia lui William Baeten (61). În al doilea joc, disputat tot în faţa propriilor suporteri, a fost 1-1, Costin Ionuţ Amzăr a deschis scorul (18), iar Yassine Bahassa a egalat din penalty (66)”, a scris Dinamo pe Facebook.

Fanii lui FC U Craiova au mers cu torţe la antrenament

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la ultimul antrenament oficial înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa a 24-a a Ligii 1.

Reclamă

Oltenii lui Mititelu sunt neînvinşi în ultimele şase meciuri cu „câinii” şi au reuşit să profite de momentul teribil prin care trec rivalii lor. Jucătorii lui Zeljko Kopic au pierdut toate cele 3 meciuri din 2024 şi sunt pe ultimul loc în clasament.

„Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa”, au scris oficialii clubului din Bănie pe contul de Facebook.

Alb-albaştrii au postat şi un video cu fanii care au aprins torţe şi au dat recital. „Ştiinţa bate Dinamo!”, a fost scandarea preferată a ultraşilor.

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și