Închide meniul

FCSB, echipa cu cei mai mulți spectatori la meciurile de acasă, în Liga 1! Ce medie au roș-albaștrii + Cum arată top 5

Cosmin Cioboată Publicat: 28 decembrie 2022, 10:20

Reclamă
FCSB, echipa cu cei mai mulți spectatori la meciurile de acasă, în Liga 1! Ce medie au roș-albaștrii + Cum arată top 5

FCSB a încheiat anul pe locul 3 în Liga 1

FCSB a încheiat anul pe locul 3 în Liga 1 / Profimedia

FCSB este echipa cu cei mai mulți spectatori la meciurile de acasă, în actualul sezon din Liga 1. Vicecampioana continuă să aducă cei mai mulți oameni pe stadion, la partidele de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Per total, în stagiunea curentă, roș-albaștrii au fost susținuți de 133.778 de spectatori, rezultând o medie de 12.161 pe meci, potrivit contului oficial de Facebook al LPF.

FCSB, echipa cu cei mai mulți spectatori la meciurile de acasă!

FCSB a disputat 10 meciuri pe teren propriu în acest sezon de Liga 1 și domină clasamentul celor mai mari asistențe.

Vicecampioana este urmată în top de Universitatea Craiova, cu un total de 123.706 de spectatori și o medie de 11.246. Rapid, care în luna martie și-a inaugurat noul stadion, a adus în tribune 115.543 de suporteri în cele 10 partide disputate în Giulești, rezultând o medie de 11.555.

De notat că giuleștenii au un meci mai puțin disputat decât oltenii și celelalte formații din ierarhia respectivă.

Reclamă

UTA Arad și Petrolul completează top 5 al asistențelor din actuala stagiune.

Top 5 asistențe în actualul sezon din Liga 1, pe teren propriu:

La polul opus, în clasamentul asistențelor de pe teren propriu, se află FC Botoșani, CS Mioveni și FC Voluntari, cu o medie de spectatori de 1.866, 1.833 și 850.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanța a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, cu 45 de puncte. CFR Cluj se află pe locul secund, la o lungime în spatele echipei lui Gică Hagi. Podiumul este completat de FCSB, aflată la egalitate de puncte (38) cu Rapid și Universitatea Craiova.

Poziția a 6-a, ultima din play-off, este ocupată de Sepsi Sf. Gheorghe, cu 32 de puncte.

Gică Hagi ştie când va deveni campion cu Farul

Gică Hagi ştie când va deveni campion în Liga 1, cu Farul. Deşi „Regele” a încheiat anul pe primul loc, nu se gândeşte la titlu în actuala stagiune, însă în următoarele sezoane este convins că va fi cel mai bun.

Farul a terminat anul pe primul loc, cu un singur punct peste rivala CFR Cluj. Constănţenii traversează un sezon de vis, având doar două înfrângeri în Liga 1, în 21 de etape disputate.

Gică Hagi este conştient de faptul că echipa sa este una puternică, însă a declarat că va fi şi mai bună în sezoanele viitoare. „Regele” susţine că Farul va deveni campioană în Liga 1 în 2025, însă până atunci va continua să se lupte pentru primele locuri.

Mai mult decât atât, managerul constănţenilor a dezvăluit că Academia este puncul său forte, şi va continua să producă jucători de valoare, care să-l ajute să-şi îndeplinească obiectivul.

Eu știu ce vreau. Am un club care se dezvoltă bine, care este pe drumul cel bun. Și vom ajunge să fim cei mai buni, așa cum visez și vreu. În 2025, vom fi campioni. Farul va fi un club puternic.

Reclamă

Eu nu sunt bogat. Dacă eram bogat, aveam acum cei mai buni jucători.

Dar am Academia, care a produs an de an fotbaliști de calitate. Și va veni și ziua aceea, cum am mai spus, când primul 11 al naționalei României va fi format exclusiv din jucători de la Academie.

Clubul are o identitate foarte bună, o identitate bazată pe centrul de copii şi juniori. Investim foarte mult în acest centru, chiar 30% din buget dăm direct către copii şi juniori.

E o sumă foarte importantă, nu cred că există un club din lume care să bage atât de mulţi bani la copii şi juniori. Din lume, reţineţi„, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și