Închide meniul

FCSB, fără Andrea Compagno și Darius Olaru la derby-ul cu CFR Cluj! Dan Petrescu s-a înșelat!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 19:08

FCSB, fără Andrea Compagno și Darius Olaru la derby-ul cu CFR Cluj! Dan Petrescu s-a înșelat!

CFR Cluj a sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru

Darius Olaru și Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Hepta

FCSB va juca împotriva rivalei CFR Cluj fără vedetele Andrea Compagno și Darius Olaru, accidentați în precedenta partidă a roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului cu Chindia din urmă cu patru zile și au fost transportați la spital. Italianul a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, în timp ce mijlocașul a suferit o comoție.

FCSB, fără Andrea Compagno și Darius Olaru la derby-ul cu CFR Cluj

Cei doi nu au putut să fie recuperați la timp pentru derby-ul cu CFR Cluj și nu apar nici măcar pe banca de rezerve. Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Compagno a fost înlocuit în primul „11” cu Billel Omrani.

FCSB: A. Vlad – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu
Rezerve: Ducan – Haruț, Coman, Miculescu, I. Cristea, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Yeboah, Janga, Petrila
Rezerve: Sava – Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele

Reclamă

Dan Petrescu era convins că Compagno și Olaru vor juca împotriva CFR-ului

La conferința de presă dinaintea derby-ului, antrenorul campioanei României anunța că Olaru și Compagno vor juca împotriva CFR-ului, însă s-a înșelat.

„Cred  ei vor juca (n.r. Andrea Compagno şi Darius Olaru). La noi sunt foarte multe probleme: răceli, suspendati, accidentaţi. Să vedem ce se întâmplă până la ora meciului. Sunt îngrijorat! În apărare sunt foarte mulți jucători cu probleme.

Mereu a avut forţă FCSB în atac. De când sunt eu antrenor la CFR, nu ştiu să fi avut jucători buni în atac şi forţă. Sunt în formă, au câştigat 10 din 11 în campionat, asta înseamnă că şi-au revenit total şi sunt în luptă pentru titlu ceea ce eu mă aşteptam oricum şi când erau pe penultimul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Acest meci e foarte important, dar indiferent de rezultat, nu se schimbă prea multe. Se vor juca în continuare foarte multe meciuri, nu se decide nimic”, a spus Dan Petrescu.

Andrea Compagno, umilit de Dumitru Dragomir înainte de FCSB – CFR Cluj

Dumitru Dragomir e convins însă că roș-albaștrii nu îi vor simți lipsa atacantului transferat de la FC U Craiova 1948.

“Olaru este o pierdere, are capacitate mare de efort. Aleargă mult. Compagno nu e nicio pierdere. Nici nu o atinge Compagno cu CFR. Cred că e greu ca Gigi Becali să câștige în fața lui Petrescu. Cei doi antrenori, Becali și Petrescu, vor face ca meciul să fie unul frumos, dar nu cred că Petrescu va pierde”, a spus Dumitru Dragomir, conform sport.ro.

13 goluri în 18 meciuri are Andrea Compagno în actuala ediție a Ligii 1. Italianul este golgheterul campionatului.

Recomandări
  • FCSB, fără Andrea Compagno și Darius Olaru la derby-ul cu CFR Cluj
  • Dan Petrescu s-a înșelat!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și