Închide meniul

FCSB – Farul 2-3 | Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec: „Fantastic! A fost cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa!” Ce a spus despre Coman

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:27

FCSB – Farul 2-3 | Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec: „Fantastic! A fost cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa! Ce a spus despre Coman

Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec

Gică Hagi l-ar fi sfătuit pe Adi Mutu să-l transfer pe Rapid / Colaj Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autogolul lui Omrani, dar şi execuţia lui Borza, au readus Farul pe primul loc, cel puţin până la meciul celor de la CFR Cluj cu FC Voluntari. Cel mai frumos gol al meciului l-a marcat Denis Alibec, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă.

Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec

La finalul meciului, Gică Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, cel despre care a spus că a decis meciul .

Reclamă

„Bravo lor! E o zi frumoasă din viaţa mea, mă bucur că au crezut până la final. Cred că FCSB ne-a dominat în prima repriză, au jucat şi au pasat. Mă bucur că am crezut până la final. Important e să crezi. Ştiam că Borza e în formă foarte bună, am crezut că este în formă bună şi i-am dat spaţiu şi şansă. Nu sunt supărat pe nimeni, important e că tot ce faci este să faci bine pentru echipă. Asta face parte din mentalitatea de campion, ne lipseşte acum.

Fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Ăsta e Alibec, e un jucător bun. Şi echipa naţională are nevoie de orice jucător în formă. Pot pleca jucători, dar pot şi veni. Vom vedea. Cred că a fost cel mai spectaculos meci. Decât să pierzi 7-0, mai bine faci un meci din ăsta.  Orice victorie din această, e clar că îţi dă linişte. Le-am zis în vestiar. Felicitări pentru faptul că aţi jucat fotbal. Nu am dubii de calitatea lui Coman, important e să aibă spaţii şi să joace bine. El fotbal ştie”, a spus Gică Hagi după FCSB – Farul 2-3.

Reclamă

Farul, victorie dramatică cu FCSB

FCSB – Farul Constanţa 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională. Farul a întors rezultatul în prelungirile partidei. Autogolul lui Omrani, dar şi golul lui Borza au declanşat nebunia pe Arena Naţională.

În derby-ul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman.

Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+5 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” 16:34 NEWS ALERTCosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi 16:07 „Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!” 15:48 Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta” 15:46 „Nevasta lui nu mai e om!” Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul
Liga 1 • 16:47
Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!”
Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Liga 1 • 14:46
„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani