Închide meniul

FCSB – Farul 2-3 | Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec: „Fantastic! A fost cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa!” Ce a spus despre Coman

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:27

FCSB – Farul 2-3 | Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec: „Fantastic! A fost cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa! Ce a spus despre Coman

Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec

Gică Hagi l-ar fi sfătuit pe Adi Mutu să-l transfer pe Rapid / Colaj Hepta

Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec după nebunia de meci de pe Arena Naţională. Farul Constanţa a dat lovitura în prelungirile partidei cu FCSB. Echipa lui Gică Hagi a întors rezultatul în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autogolul lui Omrani, dar şi execuţia lui Borza, au readus Farul pe primul loc, cel puţin până la meciul celor de la CFR Cluj cu FC Voluntari. Cel mai frumos gol al meciului l-a marcat Denis Alibec, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă.

Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec

La finalul meciului, Gică Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, cel despre care a spus că a decis meciul .

„Bravo lor! E o zi frumoasă din viaţa mea, mă bucur că au crezut până la final. Cred că FCSB ne-a dominat în prima repriză, au jucat şi au pasat. Mă bucur că am crezut până la final. Important e să crezi. Ştiam că Borza e în formă foarte bună, am crezut că este în formă bună şi i-am dat spaţiu şi şansă. Nu sunt supărat pe nimeni, important e că tot ce faci este să faci bine pentru echipă. Asta face parte din mentalitatea de campion, ne lipseşte acum.

Fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Ăsta e Alibec, e un jucător bun. Şi echipa naţională are nevoie de orice jucător în formă. Pot pleca jucători, dar pot şi veni. Vom vedea. Cred că a fost cel mai spectaculos meci. Decât să pierzi 7-0, mai bine faci un meci din ăsta.  Orice victorie din această, e clar că îţi dă linişte. Le-am zis în vestiar. Felicitări pentru faptul că aţi jucat fotbal. Nu am dubii de calitatea lui Coman, important e să aibă spaţii şi să joace bine. El fotbal ştie”, a spus Gică Hagi după FCSB – Farul 2-3.

Reclamă

Farul, victorie dramatică cu FCSB

FCSB – Farul Constanţa 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională. Farul a întors rezultatul în prelungirile partidei. Autogolul lui Omrani, dar şi golul lui Borza au declanşat nebunia pe Arena Naţională.

În derby-ul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman.

Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+5 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Recomandări
  • FCSB – Farul 2-3
  • Final nebun pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și