Închide meniul

FCSB – Farul. Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga. Ce a spus despre Omrani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 19:12

FCSB – Farul. Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga. Ce a spus despre Omrani

Mihai Pintilii, explicaţii pentru titularizarea lui Deian Sorescu pe postul de fundaş stânga

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

Mihai Pintilii a oferit o primă explicaţie, după ce a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul. De asemenea, Pintilii a vorbit şi despre decizia de a-l lăsa rezervă pe Billel Omrani, cel care a marcat golul victoriei cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul, în condiţiile în care titularul postului, Risto Radunovic, este suspendat. Delegatul celor de la FCSB a admis că este o improvizaţie, însă a precizat că are încredere în Sorescu.

Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga

Mai mult, Pintilii a spus că, deşi nu a ascultat sfatul lui Gigi Becali şi a decis să îl ţină rezervă pe Omrani, speră ca acesta să fie iar decisiv când va intra.

Eu cred că Farul este o echipă puternică, a dominat campionatul până etapa trecută. Ştim ce principii are domnul Hagi şi cum antrenează. E o formă normală, când eşti la Steaua trebuie să joci doar la victorie. Sorescu a mai jucat (n.r. fundaş), am improvizat. Sperăm să îşi facă treaba cât mai bine.

Cordea a intrat bine la Sibiu. Cel mai mult contează cine intră pe teren să îşi facă treaba cât mai bine. Doamne ajută, să intre cum a făcut-o la Sibiu şi să dea golul de 3 puncte. Mă bucur că este sănătos (n.r. – despre Omrani)„, a spus Mihai Pintilii, care a evitat să mai vorbească despre subiectul licenţei PRO.

Reclamă

Nu mai vreau să vorbesc. Eu nu am ce să rezolv, sunt angajatul clubului, îmi fac datoria pentru care am fost pus şi doar atât. Mă bucur de aceşti copii minunaţi, aceşti fraţi, că se bucură de fotbal”, a mai spus Pintilii la digisport.ro.

Gigi Becali l-ar fi vrut pe Billel Omrani în primul 11

Imediat după victoria cu Hermannstadt, Gigi Becali a anunţat că îl doreşte pe Billel Omrani să fie titular la FCSB. Pintilii a decis să meargă tot pe mâna lui Andrea Compagno.

„Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, și-a mai revenit, pentru că venise și se lovea mingea de el.

Reclamă 4 / 0/3

Acum normal că o să joace el. Păi, ia el (n.r – locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a fost promisiunea lui Gigi Becali după victoria cu Hermannstadt, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și