Închide meniul

FCSB împrumută doi jucători în Superligă! Un fost antrenor al roş-albaştrilor îi va pregăti în acest sezon

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 19:57

FCSB împrumută doi jucători în Superligă! Un fost antrenor al roş-albaştrilor îi va pregăti în acest sezon

FCSB împrumută doi jucători în Superligă

Jucătorii lui FCSB / Hepta

  • Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu vor fi împrumutaţi de FCSB la U Cluj
  • Cei doi vor fi antrenaţi de Toni Petrea, fost antrenor la formaţia roş-albastră

FCSB împrumută doi jucători în Superligă! Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu vor fi împrumutaţi de vicecampioană la U Cluj, echipa antrenată de Toni Petrea, fost antrenor al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a despărţit de mai mulţi jucători după încheierea campionatului, FCSB a decis să îi împrumute şi pe cei doi tineri jucători, potrivit gsp.ro. Stoica şi Perianu vor ajunge la U Cluj şi vor fi antrenaţi de Toni Petrea, cel care l-a înlocuit pe Ioan Ovidiu Sabău după finala Cupei României.

FCSB împrumută doi jucători în Superligă! Un fost antrenor al roş-albaştrilor îi va pregăti în acest sezon

Toni Petrea a mai lucrat cu cei doi jucători în perioada în care s-a aflat pe banca celor de la FCSB. Mai mult, Toni Petrea l-a avut pe Ovidiu Perianu şi la Chindia Târgovişte, echipa pe care a antrenat-o până la finalul sezonului trecut, dar pe care nu a reuşit să o salveze de la retrogradare. Stoica tocmai îşi încheiase împrumutul la „şepcile roşii”, acolo unde nu l-a impresionat pe Ioan Ovidiu Sabău, dar venirea lui Petrea la echipă a schimbat lucrurile.

Reclamă

Sub comanda lui Petrea la FCSB, Ianis Stoica a dat cel mai bun randament, marcând de 7 ori în 32 de meciuri. Un randament bun a dat şi Perianu în acea perioadă, el bifând 23 de partide sub comanda lui Petrea, 8 ca titular. De asemenea, cei doi sunt elibili pentru regula U21. Ianis Stoica este cotat la 900.000 de euro pe transfermarkt.com,  în timp ce Ovidiu Perianu este cotat la 300.000 de euro.

Ianis Stoica (20 de ani) şi Ovidiu Perianu (21 de ani) completează venirile la U Cluj. La finalista Cupei României au mai ajuns Daniel Popa şi Doru Popadiuc de la Chindia Târgovişte şi Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Ce jucători au fost propuşi la vicecampioana României

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Vicecampioana României este în căutare de fundaşi centrali, iar agentul care l-a adus pe Bogdan Planici la formaţia roş-albastră a propus doi jucători. Este vorba de Saşa Ivkovic şi Aleksandar Vukotic, potrivit gsp.ro.

Saşa Ivkovici are 30 de ani şi a evoluat până la finalul sezonului la formaţia Bani Yas din Emiratele Arabe Unite. Cotat la 2,5 milioane de euro pe transfermarkt.com, Ivkovic a mai evoluat la echipe precum Maribor, Vozdovac, FC Ashdod, Partizan, Bacika Palanka sau Teleoptik.

Aleksandar Vukotic are 27 de ani şi a jucat în Belgia până sezonul trecut, la Beveren, echipă pentru care a evoluat timp de cinci sezoane. Rămas liber de contract, sârbul de peste 2 metri a mai evoluat în cariera sa la Sloga Kraljevo, Dolina Padina şi FK Krupa. Pe transfermarkt.com este cotat la 400.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”