Închide meniul

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Ce jucători au fost propuşi la vicecampioana României

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 16:42

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Ce jucători au fost propuşi la vicecampioana României

Gigi Becali a stabilit obiectivul pentru Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Vicecampioana României este în căutare de fundaşi centrali, iar agentul care l-a adus pe Bogdan Planici la formaţia roş-albastră a propus doi jucători. Este vorba de Saşa Ivkovic şi Aleksandar Vukotic, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa este singurul fundaş titular pe care îl mai are FCSB în acest moment, iar echipa condusă de Elias Charalambous este în continuă căutare de apărători încă de la finalul sezonului. Cei doi fundaşi centrali sârbi au fost propuşi de Zvonko Milojkovici, impresarul care l-a adus pe Bogdan Planici la FCSB.

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Ce jucători au fost propuşi la vicecampioana României

Saşa Ivkovici are 30 de ani şi a evoluat până la finalul sezonului la formaţia Bani Yas din Emiratele Arabe Unite. Cotat la 2,5 milioane de euro pe transfermarkt.com, Ivkovic a mai evoluat la echipe precum Maribor, Vozdovac, FC Ashdod, Partizan, Bacika Palanka sau Teleoptik.

Aleksandar Vukotic are 27 de ani şi a jucat în Belgia până sezonul trecut, la Beveren, echipă pentru care a evoluat timp de cinci sezoane. Rămas liber de contract, sârbul de peste 2 metri a mai evoluat în cariera sa la Sloga Kraljevo, Dolina Padina şi FK Krupa. Pe transfermarkt.com este cotat la 400.000 de euro.

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că cerinţele salariale ale mijlocaşului croat nu sunt foarte mari.

Reclamă

„Tată, eu decid cu transferurile, dar nu o să mă vedeți pe mine că o stau de dimineață până seara pe telefoane să vorbesc eu personal cu jucătorii pe care eu îi vreau la FCSB. Eu am și alte afaceri de făcut. Trebuie să produc bani, că nu îmi dă nimeni din cer saci cu bani.

De asta am oameni în club, dar și pe lângă mine, să se ocupe și ei de treburile astea cu jucătorii care vin și care pleacă, iar apoi e normal că eu sunt cel care decide. Și în plus de asta, vă spun sincer că nici nu mă grăbesc. Au intrat cumva zilele în sac? Dacă e să îl facem pe Djokovic, îl vom face.

Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu, nu e nici una mică, să spunem că e OK momentan. Acum vom vedea și în zilele următoare cum vor decurge lucrurile. Dar o să mai discutăm, că am înțeles că o să vină băiatul zilele astea la București și o să vorbesc și cu el față în față. Aveți și voi răbdare”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și