Închide meniul

„A zis cineva că vrea să joace mai mult?”. Mihai Pintilii a oferit un răspuns ferm

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 18:44

A zis cineva că vrea să joace mai mult?”. Mihai Pintilii a oferit un răspuns ferm

„A zis cineva că vrea să joace mai mult?”. Mihai Pintilii a oferit un răspuns ferm

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului, a oferit un răspuns ferm, în momentul în care a fost întrebat dacă vreun jucător i-a transmis că merită să evolueze mai mult. La finalul sezonului regular din Liga 1, FCSB ocupă locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă din play-off, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:00.

„A zis cineva că vrea să joace mai mult?”. Mihai Pintilii a oferit un răspuns ferm

Mihai Pintilii susține că niciun jucător de la FCSB nu poate să se plângă de faptul că nu evoluează destul, având în vedere faptul că formația roș-albastră are rezultate pozitive.

„(n.r. dacă a venit vreun jucător să spună că merita să evolueze mai mult) E greu să vină jucători după ce tu câștigi atâtea meciuri și echipa joacă. Nu a venit niciunul.

Eu, dacă aș fi jucător, nu aș avea curajul să mă duc la antrenor și să spun, dacă echipa are rezultate meci de meci și joacă fotbal, «Domne, eu vreau să joc».

Reclamă

Păi unde să intri? Intri când îți vine rândul, nu? E normală chestia asta. Mai ales că noi am avut suspendați, accidentați, așa că parcă totul s-a legat”, a declarat Mihai Pintilii, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

FCSB a învins-o pe Sepsi

În ultima etapă de campionat, FCSB a învins-o pe Sepsi, 1-0, grație golului marcat de Octavian Popescu.

A fost un pic spectacol. Cred că ei nu au avut nicio ocazie de gol. Un rezultat fragil, dar eficient. Şi fanii voiau să marcăm mai multe goluri, dar victoria rămâne victoria. Lotul e mare, competiţia e mare, trebuie să joace cei mai în formă jucători. Ambii fundaşi centrali au jucat fără greşeală. Am făcut pasul înapoi, i-am lăsat puţin să joace, dar nu au avut ocazii. Arătăm bine, echipa a intrat cu încredere, nu a fost apăsată de rezultatul de la UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Este cel mai în formă jucător de la noi, este imprevizibil şi poate decide un meci. Mă bucur pentru Tavi Popescu, dar mai mult mult mă bucurăm faza. Jucătorii au fost altruişti şi au pasat ca o echipă mare. Tavi oricând poate să îţi câştige un meci. Va fi un meci greu, se anunţă cel mai spectaculos playoff de până acum. Atu-ul nostru este jocul, trebuie să ne aducem aminte că am venit de pe locul 14 şi echipa arată bine în acest moment”, a spus Lucian Filip, oficialul FCSB-ului, după FCSB – Sepsi 1-0.

Helmut Duckadam a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Helmut Duckadam susține că FCSB are șanse la campionat, însă, totodată, este de părere că, pentru formația bucureșteană, reprezintă un mare dezavantaj faptul că nu are un antrenor principal la echipă.

„Am avut, la un moment dat, dubii că CFR-ul nu va ține pasul. La un moment dat, au avut un joc mai slab. Dar, după jocul de aseară, cu U Cluj, din nou le dau prima șansă la câștigarea campionatului. Cu toate că și Gică Hagi are șansă.

FCSB are sansă. Din păcate, FCSB are un mare handicap. Din punctul meu de vedere, nu are un antrenor pe margine. Sunt momente în care un antrenor este foarte important, la marginea terenului”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și