Închide meniul

„FCSB parcă a venit pe jos la Cluj!” Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1: „Să fie mulţumiţi cu un punct”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2024, 10:34

„FCSB parcă a venit pe jos la Cluj! Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1: „Să fie mulţumiţi cu un punct

Cluj!" Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1: "Să fie mulţumiţi cu un punct"

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a lansat un atac dur la jucătorii liderului Ligii 1, după U Cluj – FCSB, scor 0-0, ultimul meci al etapei a 26-a din Liga 1. Fostul fotbalist al Stelei nu s-a ferit de cuvinte şi a dat de pământ cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a smuls cu emoţii o remiză albă pe Cluj Arena. Ştefan Târnovanu a fost salvatorul echipei lui Gigi Becali. A intervenit perfect la penalty-ul executat de Dan Nistor, în minutul 16.

Basarab Panduru, atac dur la jucătorii liderului Ligii 1

Panduru e sigur că FCSB se poate mulţumi cu un punct, chiar dacă avansul vicecampioanei României faţă de Rapid s-a redus la 7 puncte.

Despre ce să vorbim? Despre ce? Nu prea ai ce să vorbești. Putem vorbi doar despre faptul că Olaru a jucat vârf. Bine că s-au trezit și l-au dat puțin mai jos.

Părea că FCSB s-a dus de la început să joace la 0-0. A zis «Mamă, întâlnim cea mai puternică echipă și trebuie să facem un mijloc puternic, cu jucătorii care aleargă, cu Șut, Lixandru și Alhassan. Îi rupem la mijlocul terenului și după le dăm mingea celor din față și începe nenorocirea».

Reclamă

A fost un meci slab, foarte slab. FCSB să spună mulțumesc că a luat un punct de la acest meci. La început, FCSB probabil că își dorea să câștige sau un 0-0. Nu știu ce voiau. Dar în timpul meciului nu ai crezut că face ceva ca să câștige meciul.

FCSB a arătat de parcă a venit pe jos la Cluj, iar jucătorii aveau gleznele umflate. FCSB a ajuns foarte greu la poartă. A fost doar șutul lui Coman. În rest, nu am notat nimic. Trebuie să fie mulțumită cu acest rezultat. E un punct câștigat”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

FCSB a avut probleme de lot înaintea meciului cu U Cluj. Alexandru Pantea a suferit o accidentare gravă la antrenament şi va fi indisponibil până la finalul sezonului. Alex Băluţă a intrat în contact cu un virus şi a fost OUT din lot, iar Joyskim Dawa a plecat în Franţa după ce soţia lui a născut.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0

Gigi Becali a avut o primă reacţie după U Cluj – FCSB 0-0. Patronul de la FCSB a spus că este mulţumit de prestaţia echipei sale, având în vedere problemele medicale de la echipă.

Becali a spus că 5 titulari au jucat răciţi în partida de la Cluj. Mai mult, a precizat că Florinel Coman a luat antibiotic timp de 5 zile.

Deşi am avut 5 jucători bolvani, vreo 5 absenţi, am dominat jocul tot meciul. Eu sunt mulţumit. Eu sunt mulţumit de 7 puncte, nu de 8. Nu am zis că nu am nicio emoţie când sunt în faţă. Azi erau 5 jucători răciţi pe teren. A fost şi Coman, Olaru, a fost şi Tavi răcit. Şi Şut a fost răcit. Jumătate de echipă. Coman abia a intrat, nu şi-a revenit. Coman a luat 5 zile antibiotic.

Băluţă nu a putut deloc. În aceste condiţii trebuie să vedem jocul nostru cu U Cluj şi jocul altor echipe„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și