Închide meniul

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii. Cine va da indicaţii, la FCSB, de lângă Leo Strizu

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2023, 0:41

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii. Cine va da indicaţii, la FCSB, de lângă Leo Strizu

Lucian Filip, Marius Ianuli, Mihai Pintilii şi Mihai Stoica au stat pe banca lui FCSB

Mihai Stoica va prelua rolul lui Mihai Pintilii / Hepta

  • Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape
  • Cine va da indicaţii la FCSB

Gigi Becali a decis şi i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii. Patronul lui FCSB a găsit o soluţie „de avarie” după ce antrenorul roş-albaştrilor a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi nu va putea sta pe bancă în următoarele patru etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a fost suspedant 4 etape, după se sesizarea făcută de Lucian Burchel. Ratează confruntările cu Petrolul, UTA şi Sepsi, dar şi meciul din prima etapă a play-off-ului.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii

Absenţa lui Pintilii va fi acoperită de Mihai Stoica, anunţă gsp.ro. Managerul general al lui FCSB va prelua postul de delegat şi va sta pe bancă în următoarele dispute ale vicecampioanei. El este alesul pentru a da indicaţii de lângă Leo Strizu.

Reclamă

MM coboară „în iarbă” şi va sta lângă antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB şi ceilalţi oameni din staff. În ultima perioadă, Mihai Stoica evitase să mai stea pe bancă şi urmărea partidele din gura tunelului, între cele două bănci de rezervă. În cazul în care va fi văzut în timp ce dă indicaţii, ar putea avea soarta lui Pintilii şi să fie chemat la Comisia de Disciplină.

Fără eşec în ultimele patru etape din Liga 1, FCSB ocupă ultimul loc al podiumului. Farul a câştigat în această etapă şi s-a distanţat la 10 puncte de echipa lui Becali.

Reclamă

Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape

FCSB a primit o lovitură de proporţii! Comisia de Disciplină l-a suspendat 4 etape pe Mihai Pintilii. Acesta este trecut cu funcţia de delegat la FCSB, pentru a putea sta pe bancă.

De asemenea, Pintilii a primit şi o amendă de 6.800 de lei. De asemenea, FCSB a primit o amendă de 10.000 de lei.

Mihai Pintilii nu poate îndeplini oficial funcția de antrenor principal al FCSB-ului, deoarece nu deține licența PRO. Rolul lui Pintilii în cadrul echipei lui Gigi Becali a ajuns în atenția lui Lucian Burchel.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul Școlii Federale de Antrenori s-a sesizat și a trimis cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină a FRF.

Lucian Burchel a trimis la Comisia de Disciplină un raport în care sunt invocate 9 articole din Regulamentul Disciplinar și Statutul Antrenorului. În cazul lui Mihai Pintilii, pedeapsa minimă este reprezentată de 4 etape de suspendare și de o amendă de 1.400 de euro. Și FCSB riscă să fie sancționată în „cazul Pintilii”.

Se sancționează gradual, cu penalitate sportivă de la 10.000 la 100.000 lei, la fiecare nouă abatere penalitatea urmând a fi majorată cu 50% față de cea aplicată anterior.

La atingerea pragului maxim, clubul în cauză va fi sancționat cu interzicerea organizării jocurilor pe stadionul propriu de la 1 la 4 jocuri cumulat cu penalitatea de 100.000 lei”, se arată în regulamentul FRF.

Valeriu Răchită, genial după suspendarea lui Mihai Pintilii

Valeriu Răchită a avut un discurs genial după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină. Pintilii va rata, astfel, şi primul meci din playoff.

Răchită a avut un mesaj acid şi pentru Ilie Dumitrescu. Acesta i-a transmis să nu îl mai laude pe Gigi Becali pentru schimbările tactice.

Suspendarea mi se pare hilară. Deci ai suspendat delegatul echipei, nu mai face schimbările. Coboară din nou Mache pe bancă. Cred că s-a perpetuat această stare de fapt. Sunt antrenori, cum a fost Croitoru, cum a fost Poenaru, care antrenează fără licență. Gigi Becali nu are nevoie, că el antrenează din sufragerie. Pe Pintilii l-a suspendat din delegatul echipei. Ce o să facă la antrenamente? Se duce cineva de la Federație la bază la Berceni să-l vadă dacă face antrenamente?

Reclamă

Pintilii va face echipa în continuare, Gigi va face echipa și schimbările și lucrurile vor fi ca înainte. Nu va mai sta pe bancă, dar el oricum stătea pe bancă și nu avea voie să dea indicații. De ce să te mai duci la licențe? Trebuie să iei C, B, A, apoi Licența Pro. Trebuie foarte mult timp, să te duci și în străinătate să te perfecționezi. La ce mai contează?

De asta și au pierdut puncte pe final de meci, pentru că nu au antrenor să dea indicații. Gigi e în sufragerie. Și l-am văzut pe Ilie Dumitrescu, ‘îl felicit pe Mister din sufragerie’. Băi, Ilie, nu îl mai felicita că așa îi dai apă la moară. Din cauza unuia ca Ilie, ca unul care îl mai ridică în slăvi, el se crede acum Mourinho”, a spus Valeriu Răchită la fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu