Închide meniul

FCSB – Rapid | Reacţia plină de uimire a lui Nicolae Dică, după ce a văzut echipa făcută de Pintilii: „Nu sunt nici în lot?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2022, 20:40

Reclamă
FCSB – Rapid | Reacţia plină de uimire a lui Nicolae Dică, după ce a văzut echipa făcută de Pintilii: „Nu sunt nici în lot?!

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă despre fiul său

Nicolae Dică a fost antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB – Rapid | Reacţia plină de uimire a lui Nicolae Dică, după ce a văzut echipa făcută de Pintilii. Antrenorul interimar al celor de la FCSB nu i-a inclus în lot pe cei doi pentru derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa şi Edjouma sunt jucătorii care au avut clinciuri verbale cu Dică. Fostul antrenor de la FCSB a mai dezvăluit că, la un moment dat, i-a pus o vorbă bună lui Edjouma la Gigi Becali. Totuşi, decizia lui Pintilii pare că l-a surprins pe Dică.

FCSB – Rapid | Reacţia plină de uimire a lui Nicolae Dică, după ce a văzut echipa făcută de Pintilii

Nu sunt nici în lot? Or fi accidentați, cine știe?! Nu știu, zic, întreb. De exemplu, Edjouma, când am venit eu la echipă, ori era schimbat la pauză, ori nu juca de la început. Când am venit, i-am zis patronului că am încredere în el, a reușit să și marcheze și a dat încredere. Acum nu știu de ce. Mai bun randament dă mijlocaș defensiv. Când recuperează mingea, face progresie cu mingea la picior, mi-a dat și două goluri în Europa, cu Saburtalo și Viking. 

Edjouma, jucând mijlocaș defensiv, lasă spații între fundașii centrali. Prin revenirea lui Șut, la Arad, când a jucat foarte bine, am spus de ce să nu joc cu Șut, care să stea acolo, iar cu el mai sus? În acel 4-3-3, de multe ori îl puneam pe Edjouma să coboare și am jucat cu doi.

Și eu am avut un moment în care am vrut să-l schimb pe Dawa. Bouhenna jucase chiar bine la Arad, dar a făcut o prostie și de acolo s-a întors meciul. Când am jucat cu el și Haruț, am avut probleme. Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Pintilii, revoluţie în echipă! Coman, Miculescu şi Omrani, rezerve cu Rapid

Mihai Pintilii, revoluţie în echipă la FCSB chiar la derby-ul cu Rapid. Pintilii a luat mai multe decizii radicale după umilinţa cu West Ham din Conference League. Pentru derby-ul cu Rapid, Mihai Pintilii a făcut o adevărată revoluţie la echipă. În primul rând, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma nu sunt nici măcar în lot.

Mihai Pintilii a luat alte decizii cu totul şi cu totul surprinzătoare. Acesta a decis ca Florinel Coman, Billel Omrani şi David Miculescu să fie rezerve. În locul lui Coman, Pintilii l-a titularizat pe Octavian Popescu. FCSB va mai ataca Rapidului cu Andre Compagno şi Andrei Cordea.

FCSB – Rapid, derby-ul etapei

Ca în orice derby, ambele echipe își doresc cu orice preț victoria, atât pentru locul din clasament, cât și pentru suporteri. Înaintea duelului de „gradul 0” de pe Arena Națională, Rapid se află pe locul 2 în Liga 1, la 8 puncte în spatele Farului. De notat că formația lui Gică Hagi a jucat deja în această etapă, cu numărul 17.

Reclamă

De cealaltă parte, FCSB trece printr-o perioadă mai dificilă. Rămasă fără antrenor principal după plecarea lui Nicolae Dică, la invitația lui Gigi Becali, vicecampioana României ocupă poziția a 8-a, la 4 puncte sub zona play-off-ului. La partida cu Rapid, pe banca FCSB-ului va sta interimarul Mihai Pintilii.

În tur, Rapid a învins FCSB cu 2-0. Marko Dugandzic și Cristi Săpunaru au marcat golurile trupei lui Adrian Mutu, în derby-ul din Giulești.

FCSB și-a încheiat seria de 4 victorii în etapa precedentă, când a fost învinsă de U Cluj, scor 1-2. În schimb, Rapid se poate lăuda cu 4 meciuri la rând fără înfrângere în campionat.

În jur de 30.000 de spectatori sunt așteptați pe Arena Națională, la derby-ul FCSB – Rapid. Fanii giuleșteni au primit 2.400 de bilete din partea roș-albaștrilor, în sectorul rezervat oaspeților. Totuși, pe stadion se preconizează că vor fi mult mai mulți suporteri rapidiști, cu bilete achiziționate la tribune.

FCSB – Rapid va fi live text de la 21:00, pe AS.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:42

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi e LIVE TEXT, de la ora 13:00

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și