Închide meniul

FCSB renunță la Cupa României! Mihai Stoica, anunț incredibil: „Vom merge cu echipa a treia!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 noiembrie 2022, 21:10

FCSB renunță la Cupa României! Mihai Stoica, anunț incredibil: „Vom merge cu echipa a treia!

FCSB renunță la Cupa României

Jucătorii lui FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

FCSB renunță la Cupa României. Mihai Stoica a anunțat că roș-albaștrii vor deplasa echipa a treia la partida cu FC Botoșani, din etapa a treia a grupelor Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a luat această decizie în semn de prostest față de arbitrajul lui Adrian Cojocaru din prima partidă a roș-albaștrilor în competiție, 2-2 cu UTA. Atunci, vicecampioana României a terminat meciul cu trei oameni eleminați.

FCSB renunță la Cupa României

„Vom trata Cupa așa cum merită situația creată exclusiv de arbitrul Cojocaru. Dacă noi băteam la Arad, se schimbau datele problemei. N-a vrut Cojocaru, așa că vom merge la Botoșani cu echipa a treia. Suferă și cei care îi permit lui Cojocaru să facă așa ceva, să nu fie delegat o etapă, iar după să fie VAR, VAR și derby Rapid – Craiova.

Așa ceva este foarte greu de acceptat. Un arbitru care face asemenea greșeli inteționate e tratat cu atât de mare… sunt ignorate greșelile făcute. Nu e primul meci în care ne dezavantajează. Pe 1 decembrie jucăm la Botoșani în campionat, pe 4 sau 5 vom juca la Mioveni în campionat, apoi iar la Botoșani. Nu, e mult mai bine așa (n.r – să renunțe la Cupa României”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

După primele două runde din grupa B, FCSB are doar două puncte în urma remizelor cu UTA Arad (2-2) și Oțelul Galați (0-0). Roș-albaștrii sunt pe locul patru, cu un singur meci rămas de disputat.

Reclamă

Ca să se califice în sferturile Cupei României, FCSB are nevoie să o bată pe Botoșani, iar UTA să nu câștige împotriva celor de la CS Mioveni.

Clasament grupa B Cupa României

1. CS Mioveni – 6p
2. UTA Arad – 4p
3. FC Botoșani – 3p
4. FCSB – 2p
5. Oțelul Galați – 1p
6. Gloria Buzău – 0p

Meciuri rămase de disputat

FC Botoșani – FCSB
CS Mioveni – UTA Arad
Oțelul Galați – Gloria Buzău

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și