Închide meniul

FCSB, repriză de coşmar! Echipa lui Nicolae Dică a fost făcută K.O. de „U” Cluj. Mihai Stoica, un car de nervi!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 octombrie 2022, 21:55

FCSB, repriză de coşmar! Echipa lui Nicolae Dică a fost făcută K.O. de „U Cluj. Mihai Stoica, un car de nervi!

Gigi Becali a anunţat marea absenţă din lotul lui Nicolae Dică pentru FCSB - Silkeborg

Jucătorii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

FCSB a fost făcută K.O. de „U” Cluj în prima repriză a meciului de pe Cluj Arena. Jucătorii lui Nicolae Dică au încasat două goluri în 8 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a avut o prestaţie de coşmar. Adrian Şut şi Malcom Edjouma s-au întrecut în gafe şi şi-au „îngropat” echipa.

FCSB, făcută K.O. de „U” Cluj

În minutul 32, Thiam a reuşit un gol fabulos şi a declanşat nebunia în tribune. Ardelenii au profitat de gafa lui Adrian Şut, iar atacantul din Senegal a profitat.

După doar 8 minute, Malcom Edjouma a gafat şi el, iar Ioan Filip a majorat avantajul echipei lui Eugen Neagoe.

Potrivit surselor Antena Sport, Mihai Stoica nu a mai rezitat şi a plecat la vestiare chiar înainte ca arbitrul Istvan Kovacs să fluiere finalul primei reprize.

Reclamă

Helmut Duckadam o face praf pe FCSB

Helmut Duckadam o face praf pe FCSB, chiar dacă echipa lui Nicolae Dică a ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1.

„Eroul de la Sevilla” este de părere că vicecampioana înregistrează rezultate, deşi prestaţiile jucătorilor lasă de dorit.

„Ce am văzut la FCSB până la venirea lui Dică? FCSB juca bine și nu avea rezultate. Ce am vazut la FCSB de la venirea lui Dică? Joacă prost, dar are rezultate”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali

Sorin Cârţu a avut o replică acidă pentru Gigi Becali. Totul după ce patronul lui FCSB a declarat că Universitatea Craiova nu are şanse la titlu. CFR Cluj este singura contracandidată pe care o ia în calcul latifundiarul din Pipera.

Preşedintele echipei lui Mihai Rotaru l-a „taxat” imediat pe finanţatorul roş-albaştrilor. Sorin Cârţu are încredere în Mirel Rădoi.

„Nu ne interesează ce gândește Becali. Nu e vreun specialist al fotbalului, chiar dacă el crede. Nu e vreun analist, e un patron de club. Își face treaba cum crede el. Nu mă interesează pe mine„, a declarat Sorin Cârţu la Pro Arena.

Gigi Becali nu ia în calcul niciuna dintre primele două clasate din Liga 1. Omul de afaceri îşi face griji doar că CFR Cluj şi-ar continua hegemonia. Cinci titluri la rând a cucerit echipa lui Dan Petrescu.

„Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, a spus patronul lui FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și