Închide meniul

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: „Nu e vreun specialist!”. Patronul lui FCSB a scos-o pe Universitatea Craiova din lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 14:58

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: „Nu e vreun specialist!. Patronul lui FCSB a scos-o pe Universitatea Craiova din lupta la titlu

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: "Nu e vreun specialist!"

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu a avut o replică acidă pentru Gigi Becali. Totul după ce patronul lui FCSB a declarat că Universitatea Craiova nu are şanse la titlu. CFR Cluj este singura contracandidată pe care o ia în calcul latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele echipei lui Mihai Rotaru l-a „taxat” imediat pe finanţatorul roş-albaştrilor. Sorin Cârţu are încredere în Mirel Rădoi.

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali

Nu ne interesează ce gândește Becali. Nu e vreun specialist al fotbalului, chiar dacă el crede. Nu e vreun analist, e un patron de club. Își face treaba cum crede el. Nu mă interesează pe mine„, a declarat Sorin Cârţu la Pro Arena.

Gigi Becali nu ia în calcul niciuna dintre primele două clasate din Liga 1. Omul de afaceri îşi face griji doar că CFR Cluj şi-ar continua hegemonia. Cinci titluri la rând a cucerit echipa lui Dan Petrescu.

Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, a spus patronul lui FCSB.

Reclamă

Mirel Rădoi, discurs extrem de sincer după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1

Sepsi – Universitatea Craiova 0-1. Trupa din Bănie a câştigat eroic meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 16-a a Ligii 1. Bogdan Vătăjelu a înscris singurul gol în minutul 58, cu o execuţie de senzaţie. Mirel Rădoi a avut un discurs extrem de sincer la finalul partidei.

Sepsi a avut ocazii uriaşe de a marca, dar a ratat din toate poziţiile. Arlauskis a avut intervenţii incredibile în faţa lui Mario Rondon. Când mingea l-a depăşit pe portarul lui Rădoi, bara i-a salvat pe olteni. Aşa a fost şi în minutul 90+2.

O primă repriză bună din partea noastră, datorită posesiei. Nu am găsit spaţiile libere. În repriza a doua mult mai decişi au ieşit cei de la Sepsi, ne-au pus în dificultate. E o victorie care nu e meritată, trebuie să spun.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că băieţii şi echipa pot mult mai mult. Ne-am apărat mult prea jos şi la un moment dat a apărut o disperare care nu îşi are rostul. Nu jucam cu trofeul pe masă. Nu trebuie să fim noi cei disperaţi, să stăm cât mai sus.

La nivel de atitudine, de determinare, nu poate reproşa nimeni. Prima repriză m-a dezamăgit, am părut lipsiţi de curaj. Fanii pot să fie mulţumiţi, eu nu pot fi. Sincer, indiferent de rezultat. Trebuie să uităm ultimele 15 minute. Noi trebuia să acoperim mult mai bine poziţiile pe care le-am discutat. Nu înseamnă că dacă suntem în avantaj trebuie să facem pasul înapoi.

Mai avem multe lucruri de reglat, de rezolvat. Am întâlnit o echipă care ne-a pus probleme şi care merita măcar un gol. Mai sunt încă 42 de puncte în joc, se poate întâmpla orice. În afară de Farul, nimeni nu este sigură de prezenţa în play-off„, a declarat Mirel Rădoi.

Farul a câştigat în această etapă şi s-a distanţat la opt puncte de Rapid. Giuleştenii antrenaţi de Adi Mutu au derby astăzi cu CFR Cluj. În cazul unei victorii, Dan Petrescu urcă pe locul secund. Universitatea Craiova este pe 4. Are 27 de punce, cu 7 mai mult decât FCSB. Roş-albaştrii au cu două meciuri mai puţin decât oltenii.

Recomandări
  • Sorin Cârţu l-a „taxat” pe Gigi Becali
  • Ce l-a înfuriat pe preşedintele Universităţii Craiova

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și