Închide meniul

FCSB riscă depunctarea! Gigi Becali va fi din nou judecat de Comisia de Disciplină, după ce a fost amendat deja cu 5.000 de lei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 mai 2023, 18:10

FCSB riscă depunctarea! Gigi Becali va fi din nou judecat de Comisia de Disciplină, după ce a fost amendat deja cu 5.000 de lei

FCSB riscă depunctarea!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

FCSB riscă depunctarea! Gigi Becali va fi judecat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, pentru declaraţiile despre arbitrul central Iuliana Demetrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sancţiunea ar fi de această dată mai dură, după ce Gigi Becali a fost amendat deja cu 5.000 de lei.

FCSB riscă depunctarea! Gigi Becali va fi din nou judecat de Comisia de Disciplină

Potrivit gsp.ro, FCSB ar putea primi o depunctare de 3 puncte. Ar fi o decizie cu adevărat devastatoare pentru echipa finanţată de Gigi Becali, care se află în plină luptă pentru titlu.

Sursa citată notează că Gigi Becali ar putea primi ca sancţiune, în cazul în care nu se va considera că mai are o abatere, o interzicere a activităţii legate de fotbal de cel puțin 6 luni și de cel mult 12 luni. În cazul în care se va considera că Gigi Becali se află la a doua abatere, milionarul ar putea primi ca sancţiune o interzicere a activităţii legate de fotbal de cel puţin un an, iar clubul FCSB ar putea fi depunctat cu 3 puncte.

Ce a spus Gigi Becali despre Iuliana Demetrescu

Am văzut meciul Voluntari – Mioveni. Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro despre delegarea arbitrului central Iuliana Demetrescu la Voluntari – Mioveni.

Reclamă

Iuliana Demetrescu a condus de la centru meciul Voluntari – Mioveni, din playout, încheiat cu victoria gazdelor cu 1-0.

Gigi Becali a fost amendat de FRF

Gigi Becali a fost amendat de FRF cu suma de 5.000 de lei. Patronul FCSB a spus că nu suma îl deranjează, ci sancţiunea în sine.

Pe mine mă interesează de 5.000 de lei? E vorba de principiu. Voi dați amendă? Prima dată comandați fotbalul, apoi să dați amenzi. Nu sunt ei în măsură să îmi dea mie amendă. Se comandă totul acolo. Asta mă deranjează pe mine. Am spus eu vreo minciună? Nu i-am făcut hoți pe arbitri.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus clar că nu mai fură nimeni și nu mai există corupție. Eu am făcut o glumă și am făcut o comparație cu declarațiile lui Băsescu. Am zis că nu pot fura ei câte puncte facem noi. A fost glumă. Dacă nu au înțeles gluma și au trecut-o ca jignire, e treaba lor.

Dacă nu mă duc să mă văd cu Burleanu, îi spune ‘Ia, Vișane, să faci o autosesizare de niște jigniri pentru Becali’. Până acum nu a fost nicio sesizare”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Declaraţia în urma căreia Gigi Becali a fost amendat

Gigi Becali a fost reclamat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) pentru anumite afirmaţii făcute la finalul lui februarie. Becali acuza atunci arbitrajul, după meciul FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Anul trecut am avut un gol valabil cu Voluntari, ofsaid, n-am luat campionatul. Arbitrii l-au furat! Acum încearcă iar. N-a fost ofsaid, s-a tras linia, jucătorul Craiovei era puțin mai în față. Cică umărul lui David Miculescu, care umăr, mă? Nu era mai în față decât piciorul.

Cum să faci asemenea mizerii? A fost și aut de poartă la cornerul ăla. N-a fost gol. Vedeți, cum ne-au luat două puncte. Nu neapărat arbitrii sunt problema, ci oamenii din jur, care influențează. Le e frică arbitrilor să dea o decizie în favoarea lui Becali”, spunea Gigi Becali după acel meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și