Închide meniul
VIDEO

FCSB, vizitată de Moș Crăciun! „Perlele” Cordea, Miculescu și Octavian Popescu au fost ajutoarele „Moșului”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 decembrie 2022, 20:09

FCSB, vizitată de Moș Crăciun! „Perlele Cordea, Miculescu și Octavian Popescu au fost ajutoarele „Moșului

FCSB, vizitată de Moș Crăciun!

Jucătorii de la FCSB, alături de juniori și Moș Crăciun / Facebook FCSB

FCSB a fost vizitată de Moș Crăciun la baza de antrenament din Berceni. „Perelele” Andrei Cordea, David Miculescu și Octavian Popescu au fost ajutoarele „Moșului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a postat pe rețelele sociale un videoclip de la o activitate specială, unde mai mulți jucători de la prima echipă au împărțit cadouri pentru juniorii clubului.

FCSB, vizitată de Moș Crăciun!


„Copiii născuți între 2010 și 2016 care evoluează pentru FCSB și FCSB Academy l-au întâlnit sâmbătă, la Baza Sportiva FCSB, pe Moș Crăciun, care le-a adus cadourile tradiționale de sărbători.
Ajutoarele Moșului pentru acest eveniment au fost Ștefan Târnovanu, Valentin Crețu, Risto Radunovic, David Miculescu, Andrei Cordea și Octavian Popescu. Jucătorii noștri au fost întâmpinați cu urale de viitorii fotbaliști ai FCSB, care au profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de favoriți și pentru a lua autografe pe cadourile primite de la Moș Crăciun”, este anunțul făcut de FCSB.

Mihai Stoica a identificat cel mai bun jucător de la FCSB

Managerul general de la FCSB consideră că, în acest moment, David Miculescu este cel mai bun jucător al FCSB-ului. Acesta susține că tânăra extremă nu ar trebui să lipsească din primul „11” al bucureștenilor.

Reclamă

„Pentru mine, am spus-o foarte clar, şi nu de acum, de când nu juca deloc, poate cel mai bun jucător la momentul acesta la FCSB este David Miculescu. Eu aşa îl văd.

Nu ar trebui să lipsească niciodată. Cel mai bun jucător al nostru. Mie îmi place foarte mult jucătorul acesta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Andrea Compagno își liniștește fanii după accidentarea suferită în meciul cu Chindia

Andrea Compagno s-a accidentat grav în debutul partidei FCSB – CFR Cluj, 2-0, după ce s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul FCSB-ului pare să fi trecut peste șocul accidentării din meciul cu Chindia. Acesta s-a pozat zâmbind alături de bunicul său.

„Acasă, cu Matadorul”, este mesajul însoțit de poza postată, pe Facebook, de Salvo Armato, bunicul lui Compagno.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și