Închide meniul

Mihai Stoica s-a convins după ce a văzut jocul FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj: „Fără ei doi suntem altă echipă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 17:41

Reclamă
Mihai Stoica s-a convins după ce a văzut jocul FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj: „Fără ei doi suntem altă echipă!

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a convins după ce a văzut jocul FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj, câștigat de campioana României la limită, scor 1-0. Managerul general al roș-albaștrilor consideră că echipa a arătat rău din cauza absențelor lui Andrea Compagno și Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno și Olaru s-au accidentat grav în debutul meciului cu Chindia, din etapa a 20-a din Liga 1, după ce s-au ciocnit cap în cap.

Mihai Stoica s-a convins după ce a văzut jocul FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj

FCSB a fost nevoită să joace derby-ul cu CFR Cluj fără doi dintre oamenii săi de bază și, în viziunea lui Mihai Stoica, diferența s-a văzut cu ochiul liber în mod negativ.

MM spune că, fără Andrea Compagno și Darius Olaru, jocul vicecampioanei suferă enorm.

Ne-a nenorocit dubla aia accidentare de la Ploieşti, dacă acolo am reuşit să câştigăm doar prin determinare, acum absenţele au cântărit prea greu. Noi suntem o echipă cu Olaru şi Compagno, alta fără!”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

CFR Cluj a sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru

Oficialii de la CFR Cluj au sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru. Cristi Balaj a făcut anunțul, și a dezvăluit ce discuție a purtat cu Mihai Stoica, înaintea duelului direct de pe Arena Națională.

Cristi Balaj a dezvăluit că a purtat discuții cu Mihai Stoica, despre jucătorii accidentați pe care îi are FCSB. Președintele din Gruia a declarat că le-a propus roș-albaștrilor să îi ajute cu recuperarea lui Andrea Compagno și Darius Olaru, oferindu-l tot ce au nevoie pentru a se caza în Cluj.

Mai mult decât atât, fostul arbitru a mărturisit că îi poartă un respect deosebit lui Mihai Stoica, motiv pentru care va fi dispus oricând să îi întindă o mână de ajutor, mai ales când vine vorba de sănătatea jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Discutam cu Mihai Stoica înaintea meciului. Ne bucurăm când ne întâlnim, pentru că avem o relație de prietenie și rămâne o persoană dragă. Eu îl apreciez foarte mult. Are o inteligență sclipitoare. Vorbeam de Compagno și de Olaru, despre cât de gravă e accidentarea, și mi-a arătat câteva poze.

Trebuie să aibă altă intervenție chirurgicală și, având în vedere că avem în Cluj oameni apropiați medici, domnul profesor Bran, ne-am oferit să îi ajutăm. În măsura în care e nevoie, cu drag, când e vorba de sănătate.

Ne-am oferit să ne ocupăm de tot la Cluj, cazare, masă. Operațiile nu le plătim, dar e o clinică de stat și n-ar fi o problemă. Mihai Stoica mi-a spus că intervenția are loc astăzi. Prima intervenție chirurgicală n-a fost tocmai reușită și trebuie să o repete”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și