Închide meniul

FCU Craiova 1948 l-a achiziţionat pe fundaşul Amar Kvakic! Apărătorul de 20 de ani are dublă cetăţenie, bosniacă şi austriacă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 15:13

Reclamă
FCU Craiova 1948 l-a achiziţionat pe fundaşul Amar Kvakic! Apărătorul de 20 de ani are dublă cetăţenie, bosniacă şi austriacă

FCU Craiova 1948 l-a achiziţionat pe fundaşul Amar Kvakic!

Amar Kvakic, noul transfer al formaţiei patronate de Adrian Mititelu / Facebook FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948 l-a achiziţionat pe fundaşul Amar Kvakic, în vârstă de 20 de ani. Fundaşul central are dublă cetăţenie, bosniacă şi austriacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kvakic a semnat cu echipa patronată de Adrian Mititelu un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

FCU Craiova 1948 l-a achiziţionat pe fundaşul Amar Kvakic!

Pe pagina de Facebook a lui FCU Craiova 1948, fundaşul de 20 de ani a fost prezentat pe larg. Echipa lui Mititelu este într-o situaţie complicată cu Andre Duarte, fundaş pe care şi l-a dorit şi Gigi Becali. Duarte a semnat un contract cu Reggiana, dar Mititelu susţine că portughezul în vârstă de 25 de ani se va întoarce la echipa lui.

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul central cu dublă cetățenie, atât bosniacă, cât și austriacă, Amar Kvakić a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

Tânărul fundaș bosniac, în vârstă de 20 ani, sosește la gruparea din Bănie liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la Velez Mostar, din campionatul Bosniei. De-a lungul carierei, Amar a mai fost legitimat la echipe precum: Kapfenberger, Metalist Kharkiv sau Floridsdorfer. Amar este un fundaș polivalent, care poate juca și pe partea stângă, dar și ca inter, în linia mediană a terenului.

Reclamă

Amar a evoluat pentru selecționatele U17, U18 și U19 ale naționalei Bosniei de 16 ori, reușind să înscrie un gol pentru U19, într-un amical cu Slovacia, scor 1-2. Tânărul jucător va avea la Craiova tricoul cu numărul 5, cel care a fost purtat în ultimii trei ani de Jérémy Huyghebaert.

Mult succes în Bănie, Amar!”, a transmis, pe Facebook, FC U Craiova despre noul ei transfer, Amar Kvakic.

Adrian Mititelu, anunţ despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948: „Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali!”

Adrian Mititelu a făcut un anunţ despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948. Patronul trupei din Bănie a dezvăluit că negociază cu un antrenor român, posesor de licenţă PRO.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după ce Joao Janeiro a plecat de la echipă, la mai puţin de o lună după ce a fost prezentat oficial.

Adrian Mititelu a declarat că antrenorul care o va prelua pe FC U Craiova 1948 în această vară va trebui să-i ofere libertate totală lui Dan Vasilică, preparatorul fizic al oltenilor. De asemenea, patronul din Bănie susţine că viitorul tehnician al trupei sale va fi posesor de licenţă PRO, dezvăluind că nu va urma modelul lui Gigi Becali.

Mititelu a mai declarat că următorul antrenor de la FC U Craiova 1948 va fi român, după ce ultimii doi, Nicolo Napoli şi Joao Janeiro, au fost străini.

În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat Pro în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența Pro care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic.

Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Adrian Mititelu a vorbit despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf sau Cristiano Bergodi să ajungă la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este de părere că Reghecampf și Bergodi sunt variante foarte bune pentru banca tehnică a echipei sale. Totuși, acesta nu știe dacă aducerea unuia dintre acești tehnicieni se poate realiza, pentru că aceștia ar putea fi implicați în alte proiecte.

Reclamă

Teoretic e posibil ca Reghecampf să ajungă la noi. Eu l-am adus în Liga 1, am fost primul lui angajator. El a rămas prietenul meu, am vorbit de două ori, chiar și când era la CSU. Toată România și-l dorește. Totuși, nu știu dacă are alte proiecte. Nu am discutat recent cu el.

Nu am luat legătura cu un alt antrenor. Am ceva în plan, dar sunt puțin speriat, sunt ghinionist la acest capitol. Bergodi m-ar tenta, dar nu știu dacă e dispus să vină la noi. Este unul dintre antrenorii tentanți. S-ar putea să fie o soluție, este foarte capabil. Nu mai ai emoții cu el pe bancă. Poate aduce ceva pozitiv la echipă. Cu un asemenea antrenor stai liniștit, nu stai toată ziua să te gândești la jocul echipei”, a mai declarat Adrian Mititelu, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și