Închide meniul

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid: „Trebuia să luăm nişte decizii importante”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 9:54

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid: „Trebuia să luăm nişte decizii importante

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid: "Trebuia să luăm nişte decizii importante"

Adrian Mutu, în timpul meciului dintre CFR Cluj şi Rapid / Profimedia

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid. „Briliantul” a început mandatul din Gruia cu două victorii, dar seria pozitivă a fost întreruptă de înfrângerea de pe teren propriu cu Rapid, care s-a impus etapa trecută cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, CFR Cluj este la 12 puncte în spatele liderului FCSB, dar clujenii nu şi-au pierdut speranţa în ceea ce priveşte lupta la titlu.

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Adrian Mutu, după înfrângerea cu Rapid

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că a doua zi după înfrângerea cu Rapid a avut loc o şedinţă constructivă cu Neluţu Varga, patronul echipei, şi Adrian Mutu. Cei trei au discutat mai multe lucruri importante, mai ales că duminică a fost şi ultima zi de transferuri.

„Nu era nervos când am discutat. A fost o discuție provocată de ambele părți pentru că era o zi de duminică și luni a fost ultima zi de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii importante. Sămbătă a fost meciul, duminică am provocat această discuție și dorința a fost de ambele părți.

Cei care l-au cunoscut înainte pe domnul Varga, eu nu dar îl știu din povești, este mult diferit în acest moment față de cum era înainte. Echilibrat, discutăm și este genul de om căruia îi plac argumentele, când le ai și justifici când prezinți un subiect sau o soluție înțelege mai repede decât și-ar imagina unii.

Reclamă

Alături de noi a fost și Adi Mutu, a fost cât se poate de constructivă. S-a luat și decizia în ceea ce înseamnă aducerea fundașului stânga de la UTA. Am renunțat la Lovro și am făcut o compensare și lui îi expira contractul în vară”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Manea refuză să semneze prelungirea contractului

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Cristi Manea, care se află în ultimele 6 luni de contract, refuză să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Gruia.

Cristi Balaj a lăsat să se înţeleagă că rămâne la latitudinea antrenorului Adrian Mutu dacă îl va folosi pe Manea sau nu de acum înainte.

Reclamă 4 / 0/3

”Asta este. Dragoste cu forța nu există. Antrenorul va decide dacă va juca.

Doar că atunci când valorile sunt apropiate, și mă gândesc la orice club, mă gândesc că te folosești de jucătorul care reprezintă o soluție și în proiectele tale de viitor.

Și asta în mod special se întâmplă la jucătorii tineri. În primul rând depinde de Manea și după aceea de restul.

Mi-e greu să cred că există vreun antrenor care să aibă un jucător foarte bun, în formă și să nu îl întroducă în teren indiferent dacă mai are contract sau nu”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și