Închide meniul
EXCLUSIV

Federico Piovaccari, înapoi la FCSB? Italianul a pus fanii pe jar: „Nu se știe niciodată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2022, 17:55

Federico Piovaccari, înapoi la FCSB? Italianul a pus fanii pe jar: „Nu se știe niciodată!

Federico Piovaccari a fost idol la FCSB

Federico Piovaccari, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Federico Piovaccari a vorbit la superlativ despre perioada petrecută la FCSB. Atacantul italian nu ar refuza acum o eventuală propunere din partea lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federico Piovaccari a jucat pentru FCSB în sezonul 2013-2014 și a câștigat titlul de campion și Supercupa României. Atacantul a evoluat alături de roș-albaștri și în grupele UEFA Champions League.

Federico Piovaccari, întrebat dacă revine la FCSB

Piovaccari nu crede că FCSB i-ar face vreo ofertă acum, la aproape 38 de ani, dar ar fi deschis să se întoarcă la clubul lui Gigi Becali.

„(n.r. – Ai vrea să revii la FCSB?) Nu cred că Piovaccari este o prioritate pentru Steaua (n.r. – FCSB), dar nu se știe niciodată”, a spus Federico Piovaccari, pentru Antena Sport.

16 goluri, șase assist-uri și 43 de meciuri a adunat Federico Piovaccari la FCSB.

Reclamă

În prezent, Federico Piovaccari evoluează pentru ACR Messina.

Piovaccari, fermecat de România

Italianul a recunoscut că perioada petrecută în România a fost cea mai bună a carierei. Piovaccari a fost cucerit de-a dreptul de București. În Ghencea făcea grătare cu prietenii.

„Cred că a fost cel mai bun moment al carierei mele! Steaua București era un nume important în fotbal, dar, sincer, nu văzusem niciodată meciuri din România! Nu l-am cunoscut pe Gigi Becali, pentru că el era în închisoare, atunci. Nu l-am întâlnit niciodată!

Reclamă 4 / 0/3

Să vin la Steaua a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o! Am jucat în Italia, în Serie B, iar după trei luni jucam în Champions League cu Chelsea, Basel, Schalke. Am câștigat campionatul, cred că a fost cea mai bună perioadă din cariera mea!

Câteodată făceam grătar la Ghencea! Îmi amintesc că eram un grup mare, o familie. Reghecampf a creat un grup puternic, o familie. Bucureștiul este foarte frumos. Nu mă așteptam la asta. Nu mă gândeam că este așa de mare. Restaurante frumoase, cluburi frumoase. E wow. Un oraș foarte frumos„, a mai spus Federico Piovaccari.

Piovaccari, transferat de Gigi Becali din închisoare

Gigi Becali a petrecut doi ani la închisoare, însă a deţinut şi atunci controlul la club. Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat mai multe scrisori pe care Gigi Becali le trimitea din închisoare.

Italianul Federico Piovaccari era în capul listei de transferuri întocmită de latifundiarul din Pipera din închisoare.

Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”, a mai scris Becali, care a trimis scrisori din închisoare şi lui Valeriu Argăseală: „Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”.

În aceast perioadă, FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și