Închide meniul
Video

Fiul lui Gică Popescu visează să joace cu Ianis Hagi la naţionala României: „E ca un frate!”. Nicolas Popescu are pasiuni scumpe EXCLUSIV

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2022, 21:38

Reclamă

Fiul lui Gică Popescu, Nicolas Popescu, visează să joace cu Ianis Hagi la naţionala României

Nicolas Popescu este fiul lui Gică Popescu / Antena Sport

Fiul lui Gică Popescu visează să joace cu Ianis Hagi la naţionala de seniori a României. Nicolas Popescu a dezvăluit ce pasiuni mai are, în afară de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul defensiv de 19 ani şi-a umplut toată casa cu încălţăminte sport. El se gândeşte să-şi lanseze şi propriul model.

Fiul lui Gică Popescu visează să joace cu Ianis Hagi la naţionala României

Nicolas Popescu şi-ar cheltui toţi banii pe încălţăminte sport.

„Îmi plac foarte mult adidaşii şi sunt puţin nebun după ei. Sunt fan Jordan, încerc să colecţionez cât mai mult. Încerc să-mi construiesc dressing-ul meu propriu”, a dezvăluit Nicolas Popescu la Antena Sport

Fiul fostului căpitan al Barcelonei este pasionat şi de maşini.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu mă interesează să fie puternică… mă interesează să arate bine şi să mă ţină în siguranţă”, a mai spus fiul „Baciului”.

Nicolas vorbeşte zilnic cu vărul Ianis Hagi. Mijlocaşul lui Rangers a suferit o operat la începutul anului şi încă se recuperează. Are şanse mici să mai joace în 2022.

„Îl consider ca un frate, nu ca un prieten. Sunt sigur că se va întoarce mai puternic”, a declarat Nicolas Popescu.

Reclamă

La 19 ani, Nicolas Popescu nu se grăbeşte să prindă un transfer în străinătate. El joacă acum la Voluntari.

„Sunt sigur că am multe de arătat şi sper să joc în România, să joc la echipa naţională”, a transmis puştiul fostului fundaş al Generaţiei de Aur.

Nicolas a jucat până acum la reprezentativele U15, U16, U19 şi U20. A plecat de la Farul lui Gică Hagi şi a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Voluntari.

Nicolas Popescu a ajuns la Voluntari

Nicolas Popescu s-a alăturat lotului condus de Liviu Ciobotariu, la Voluntari. În actualul sezon, mijlocaşul nu a bifat niciun minut pentru Farul.

„FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 4 ani, cu jucătorul Nicolas Popescu.

Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U-17 și U-19.

A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U-19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon.

În total , noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U-19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas, s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, a transmis FC Voluntari, pe contul de Facebook, în momentul în care a semnat cu Nicolas Popescu.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

FCSB îşi află adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și