Închide meniul

Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani – Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină. S-au înscris 6 goluri, unul direct din corner!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 16:59 / Actualizat: 20 mai 2023, 18:00

Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani – Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină. S-au înscris 6 goluri, unul direct din corner!

Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani - Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină

Arbitrele de pe teren de la meciul FC Botoşani - Mioveni. Şi în camera VAR au fost două arbitre / captura digisport.ro

Premieră în acest sezon. Meciul FC Botoşani – Mioveni a fost condus de o brigadă exclusiv feminină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida s-a încheiat cu scorul de 5-1. În minutul 92, Eduard Florescu a înscris un gol direct din corner.

Premieră în acest sezon!

Ionela Alina Peșu (33 de ani) a condus de la centru meciul FC Botoşani – Mioveni, încheiat cu scorul de 5-1.

Ionela Peşu a fost ajutată de către arbitrele de tuşă Petruța Iugulescu și Daniela Constantinescu.

În camera VAR s-au aflat Cristina Trandafir şi Iuliana Demetrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Înainte de startul partidei, Ionela Peşu şi colegele ei de pe teren au primit flori din partea jucătorilor.

Arbitrii de la Voluntari – Botoșani au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul lui Gigi Becali!

Arbitrii de la Voluntari – Botoșani, partidă din etapa a 8-a a play-out-ului, au protestat împotriva discriminării de gen, după derapajul pe care Gigi Becali l-a avut la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu.

CCA a decis ca, la meciurile din etapa a 8-a, toți arbitrii să poarte tricouri speciale pe care vor fi inscripționate un mesaj împotriva discriminării de gen. Arbitrii își vor da jos tricourile înaintea fluierului de start.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea startului partidei Voluntari – Botoșani, „centralul” Andrei Moroiță și tușierii Bogdan Gheorghe și Alexandru Vodă au purtat tricouri inscripționate cu mesajul: „Fără discriminare de gen”.

Adrian Porumboiu felicită CCA pentru protestul împotriva lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu s-a declarat consternat de vorbele pe care Gigi Becali le-a aruncat la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu și salută decizia luată de CCA.

Nu doar că salut inițiativa, dar realmente mă înclin în fața CCA! E pentru prima dată în ultimii ani când sunt de acord o mie la sută cu ce face această comisie. Nu știu cine a avut ideea, dar e una excepțională. Pentru că nu se poate trece peste ce tâmpenii a spus Gigi.

Pfff… Ce nu înțelege el e că femeia trebuie înțeleasă și iubită, nu discreditată!

Cine știe la ce campionate se uită Gigi?! Îi dau un exemplu: Stéphanie Frappart. Nu doar că arbitrează meciuri în prima ligă din Franța, care e în Top 5 campionate din Europa, dar o face într-un mod excepțional! Are o autoritate ieșită din comun, ține perfect ritmul, nu e nicio diferență între ea și un central bărbat. Dacă Gigi însă cere ca o femeie să arbitreze doar la fotbal feminin, înseamnă că ne întoarcem în paleolitic.

Înseamnă un singur lucru și punct: normalitate. Aplaud în picioare inițiativa CCA. Repet, femeia trebuie respectată. Stau și mă întreb: cum a putut Gigi să facă asemenea declarații, el având 4 femei în casă?! Cum să ajungi să vorbești așa despre o femeie? Pe cuvântul meu de onoare că te deprimă când îi vezi pe unii că au asemenea apucături. Cine acceptă așa ceva, ce susține Becali, atunci trebuie să rămână cu el în grotă, să trăiască acolo!

S-a descurcat excelent, oricum mai bine decât mulți așa-ziși arbitri pe care i-am văzut în ultima vreme că s-au făcut de râs. Va fi la Campionatul Mondial, credeți că FIFA duce pe oricine acolo? Bravo ei că a ajuns la acest nivel! Trebuie susținută, în niciun caz nu trebuie să aibă de suferit de pe urma unor declarații de un primitivism imposibil de acceptat și de înțeles”, a spus Adrian Porumboiu, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și