Închide meniul

Flavius Stoican a revenit în Liga 1! Cu cine a semnat. Anunţul e oficial

Dan Roșu Publicat: 24 august 2022, 15:55

Flavius Stoican a revenit în Liga 1! Cu cine a semnat. Anunţul e oficial

Flavius Stoican a revenit în Liga 1! Cu cine a semnat. Anunţul e oficial

Flavius Stoican, în timpul unui meci / Hepta

  • Flavius Stoican a revenit în Liga 1
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Flavius Stoican a revenit în Liga 1! Mioveni a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu Stoican pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul, care are aproape 46 de ani, a semnat un contract pe un an. Obiectivul este menţinerea în Liga 1. Flavius Stoican va lucra pe banca tehnică cu Bobi Vedeş – secund, Emilian Dolha – antrenor cu portarii şi Vlad Ţăran – preparator fizic.

Flavius Stoican a revenit în Liga 1

Pentru Stoican este aşadar o revenire la CS Mioveni, echipă pe care a mai antrenat-o în 2013. Flavius Stoican va conduce miercuri primul său antrenament la echipă. Debutul pe bancă va fi sâmbătă, în deplasarea de la Petrolul Ploieşti.

Reclamă

Stoican i-a luat astfel locul pe banca Mioveniului lui Alexandru Pelici.

“Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă”, a precizat CS Mioveni.

Reclamă

“Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru. Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât şi antrenorului Pelici, în activitatea următoare!”, se arată în comunicatul remis de CS Mioveni.

Alexandru Pelici, OUT de la Mioveni

CS Mioveni este ultima în clasament cu un singur punct obţinut în partida cu FCSB.

„După doi ani în care am trecut prin bucurii sau necazuri, am râs sau am fost triști, am câștigat sau pierdut, drumul meu se desparte de cel al Mioveniului. Vreau să multumesc tuturor celor cu care am colaborat în acești doi ani. Mă refer la jucători, staff tehnic, oameni de la stadion, conducere administrativă. Împreuna cu ei am reusit să scriem o pagină frumoasă în istoria fotbalului din Mioveni. Multumiri tuturor celor care au crezut în noi si ne-au fost alături mereu. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc publicului care ne-a susținut în multe momente grele peste care am trecut impreună. Vă mulțumesc pt tot, Respect!”, a transmis Alexandru Pelici.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani
Liga 1 • 20 mai, 20:22
Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani: „În acest ultimul meci mi-am îndeplinit un obiectiv”
Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani - Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină
Liga 1 • 20 mai, 16:59
Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani – Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină. S-au înscris 6 goluri, unul direct din corner!
Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni - UTA 0-2
Liga 1 • 14 mai, 17:01
Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni – UTA 0-2: „Asta nu pot să accept!”
Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani!
Liga 1 • 13 mai, 8:27
Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani! Cine i-ar putea lua locul
Flavius Stoican îl elogiază pe Adrian Mazilu
Liga 1 • 11 mai, 16:36
Flavius Stoican îl elogiază pe Adrian Mazilu: „Seamănă cu Di Maria, dar are calități mai bune”