Închide meniul

Florent Hasani a fost prezentat oficial de Rapid! Detaliile contractului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 18:11

Reclamă

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Rapid l-a transferat pe atacantul kosovar Florent Hasani. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani şi jumătate şi se va alătura echipei în cantonamentul din Antalya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a dat lovitura pe piaţa transferilor. L-a prezentat oficial pe Florent Hasani, golgheterul campionutului din Albania. Hasani a fost prezentat ca un adevărat golgheter pe reţelele de socializare şi a semnbat un contract valabil pe 2 ani şi jumătate.

Florent Hasani a fost prezentat oficial de Rapid

„Rapid l-a achiziționat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani. În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Rapid.

În acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, oferind și trei pase de gol. De asemenea, a bifat și patru jocuri în UEFA Conference League.

În stagiunea trecută, noul jucător al Rapidului a câștigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide„, a anunţat Rapid.

Reclamă

Hasani face un sezon grozav la în Albania, la KF Tirana. În 16 meciuri din campionat a înscris 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Mai are contract până în luna mai a anului viitor şi este gata de a semna cu giuleştenii.

Florent Hasani este cel mai bun marcator din campionatul Albaniei şi este aşteptat la Bucureşti pentru a face vizita medicală şi a parafa înţelegerea. Sezonul trecut a reuşit 16 goluri şi a fost tot pe primul loc în topul golgheterilor.

Tânărul jucător poate evolua pe trei posturi. Poate fi atât vârf împins, cât şi mijlocaş ofensiv sau extremă dreapta. Rapid are mari probleme în ofensivă şi a marcat un singur gol în ultimele patru meciuri din toate competiţiile. Cristiano Bergodi a cerut întăriri pentru a se putea lupta pentru principalul obiectiv rămas, clasarea pe podium.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut cine va pleca în această vară din lotul giuleştenilor. Fără gol în tricoul alb-vişiniu, Tsoumou şi Soni au zilele numărate la Rapid.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și