Închide meniul

Florentin Pandele i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce a fost jignit de latifundiar. „Nu sunt sclavul nimănui”

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2023, 19:23

Reclamă
Florentin Pandele i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce a fost jignit de latifundiar. Nu sunt sclavul nimănui”

Florentin Pandele i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce a fost jignit de latifundiar

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Florentin Pandele i-a răspuns lui Gigi Becali. Primarul orașului Voluntari a fost jignit de patronul de la FCSB, după ce acesta nu a fost de acord cu demersul latifundiarului, legat de regula U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Pandele a vorbit despre jignirile lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera i-a adresat cuvinte grele și primarului din Voluntari, care este finul său. Acesta l-a numit „sclav”, pentru că nu a votat în favoarea modificării regulii U21.

Florentin Pandele i-a răspuns lui Gigi Becali. Primarul a avut o reacție diplomată

Primarul orașului Voluntari a avut o reacție diplomată, chiar dacă Gigi Becali l-a jignit. Pandele a dezvăluit că dorește să discute cu latifundiarul, legat de cuvintele pe care acesta i le-a adresat.

„Dacă a folosit acest cuvânt la adresa mea, îl voi întreba dacă știe ce înseamnă să fii sclav. Eu sunt sclavul doar bunului Dumnezeu, nu sunt sclavul nimănui. Dacă am ceva să îi spun domnului Becali, îi voi spune între patru ochi când ne vom întâlni”, a spus edilul, potrivit iamsport.ro.

Gigi Becali, derapaj grav după ce demersul său nu a avut succes

Gigi Becali a avut un derapaj grav, după ce demersul său nu a avut succes. Patronul celor de la FCSB dorea ca regula U21 să fie eliminată, dar nu a avut parte de susținere din partea cluburilor din Liga 1. Inițiativa patronului de la FCSB a fost susținută doar de 6 cluburi, în timp ce alte 7 s-au opus acesteia. De asemenea, 2 cluburi s-au abținut de la vot. Latifundiarul din Pipera nu a ținut cont că Pandele este finul său, iar acesta a declarat că edilul l-a dezamăgit cel mai mult.

Reclamă
Reclamă 4

„Voluntari m-a dezamăgit. Pandele e finul meu, dar e sclav. Poate să se supere, dar e tot sclav. E posibil ca Bălănescu să îl fi întrebat. O să vorbesc cu el să văd. „Ești sclav? Tu, finul meu, ești sclav? Eu știu că finul meu e puternic, nu am fini sclavi… Cine este stăpân acolo e trădător și sclav! Să audă toată lumea la televizor”, a spus patronul de la FCSB, după Adunarea Generală a LPF.

Echipele care au votat pentru:

Echipele care au votat împotrivă:

Reclamă
  • FC Voluntari
  • Oțelul Galați
  • Dinamo
  • Petrolul
  • UTA Arad
  • U Cluj
  • Rapid

Echipele care s-au abținut:

  • Farul Constanța
  • Sepsi OSK

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu!

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a atacat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și