Închide meniul

Florentin Pandele, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că e gata să investească la FC Voluntari: „Cu siguranţă va fi foarte bine primit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 21:40

Florentin Pandele, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că e gata să investească la FC Voluntari: „Cu siguranţă va fi foarte bine primit!

Florentin Pandele, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că e gata să investească la FC Voluntari

Gigi Becali îşi face cruce / AS.ro

Florentin Pandele a avut prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că ia în calcul să vândă FCSB şi să investească la FC Voluntari. Mai mult decât atât, omul de afaceri a asigurat că este capabil să câştige titlul încă din primul sezon la conducerea ilfovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul din Voluntari îl aşteaptă cu braţele deschise pe naşul său de cununie şi că şi-ar dori ca Gigi Becali să preia echipa din oraş. Sezonul trecut, FC Voluntari a reuşit să se califice in extremis în play-off şi a terminat sezonul pe locul 6. În această ediţie de campionat, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu este pe locul 4 în play-out.

Florentin Pandele, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că e gata să investească la FC Voluntari

Dacă într-adevăr domnul Gigi Becali are această intenție de a veni la noi, la FC Voluntari, atunci este o veste extraordinar de bună, mai ales că dânsul trăiește de zeci de ani aici. Oricine vine și investește sume de bani la acest club va fi cu siguranță foarte bine primit!

Ce pot să vă spun este că eu sunt pregătit să ajung la final cu fotbalul: am promovat echipa FC Voluntari în Superliga, am câștigat trofee, am luat Cupa României, am luat Supercupa, am mai jucat o finală de Cupă.

Dacă vine domnul Becali la FC Voluntari, atunci ne putem ocupa mai mult și de celalalte secții pe care le avem, mai ales că baschetul a avut rezultate foarte bune. Nu uitați că Voluntari este un adevărat oraș al sportului„, a declarat Florentin Pandele pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunţase că poartă negocieri pentru a vinde pachetul majoritar de acţiuni la FCSB. Preţul porneşte de la 25 de milioane de euro şi se poate ridica la 40 de milioane de euro, dacă roş-albaştrii câştigă titlul. În cazul în care tranzacţia se realizează, Becali e dispus să investească la Voluntari.

Noi am revenit în lupta la titlu… Eu dau interviul asta… Eu am terminat. Am un client cu care negociez. A zis că va oferi 25 de milioane. Dar i-am transmis că nu mai vreau…

Dacă vom câștiga campionatul, pentru că pot obține 40-50 de milioane. Negociez cu el. Dacă suntem campioni, iau 40 de milioane pe echipă. Dacă nu, iau 25. Asta contează foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că cer 40, dar a zis că dă și 40. Eu, după aia, iau Voluntariul și vin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoști fotbalul! Încep să mă laud… glumesc, de fapt, cu voi mai mult”, a spus Gigi Becali.

FCSB este pe locul secund în Liga 1, la trei puncte în spatele liderului Farul. Pentru echipa patronată de Gigi Becali urmează meciul de acasă cu Sepsi, care va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și