Închide meniul

Florin Costea a ales care este „adevărata” Craiova şi încinge Bănia: „Aceeaşi situaţie este la FCSB!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2023, 10:49

Florin Costea a ales care este „adevărata Craiova şi încinge Bănia: „Aceeaşi situaţie este la FCSB!

Florin Costea a ales care este "adevărata" Craiova

Florin Costea, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Costea nu s-a ferit de cuvinte şi a ales care este „adevărata” Craiova. Fostul atacant al echipei lui Adrian Mititelu a comparat situaţia echipelor din Bănie cu „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român a avut o reacţie directă în momentul în care a fost pus să aleagă între Universitatea Craiova şi FCU Craiova. Nu a mers pe mâna echipei lui Mihai Rotaru şi este convins că trupa lui Mititelu e continuatoarea „Ştiinţei”.

Florin Costea a ales care este „adevărata” Craiova

Golgheter al Ligii 1 în sezonul 2008-2009, Costea îi dă dreptate şi lui Gigi Becali în lupta cu echipa Armatei.

Pentru mine FCU este Știința adevărată este continuatoarea vechii echipe, am jucat acolo, eu știu că am jucat la adevărata echipă Universitatea, dar respect ce cred alții.

Eu nu am nimic cu echipa lui Mihai Rotaru, pur și simplu spun ce gândesc. Aceeași situație este și la FCSB, eu consider că am jucat la Steaua, în acel sezon, asta cred eu”, a declarat Florin Costea pentru iamsport.ro.

Reclamă

Florin Costea a avut cifre de senzaţie în tricoul echipei patronate de Adrian Mititelu. A reuşit aproape 50 de goluri pentru FCU Craiova, înainte să plece la FCSB.

Etapa trecută, Universitatea Craiova şi FCU Craiova au remizat în Liga 1. Căpăţînă a deschis scorul în minutul 29, iar Chiţu a stabilit rezultatul final cu cel de-al 9-lea gol stagional.

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic în timpul meciului cu Dinamo. Ultraşii din Bănie nu au uitat declaraţiile făcute de antrenorul celor de la UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

„Puriul” a ironizat echipa patronată de Mihai Rotaru, când a fost întrebat care este continuatoarea „Ştiinţei”. Acesta a ales-o pe FCU Craiova şi s-a amuzat când a vorbit despre Universitatea Craiova.

Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa!„, declara Rednic, luna trecută, după ce a câştigat dramatic împotriva Craiovei lui Mititelu.

Ultraşii Universităţii Craiova nu l-au uitat pe „Puriu” şi i-au răspuns în startul disputei cu Dinamo. Au afişat un banner în peluză care îl viza pe antrenorul de 61 de ani, care le-a adus ultimul titlu „câinilor”.

Craioviţa e cu Ştiinţa„, a fost mesajul fanilor din Bănie.

Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani

Atacantul care are 6 selecţii la naţionala României îşi pregăteşte momentul în care îşi va agăţa, oficial, ghetele în cui. A început studiile la Şcoala de Antrenori şi, după terminarea studiilor, visează să primească o ofertă de la Adrian Mititelu.

Momentan sunt acasă. Nu am mai jucat nicăieri, după perioada de la Câmpulung. Să vedem din iarnă, mă gândesc dacă mai merg undeva, dacă nu, îmi continui cursurile de antrenor. Oferte au fost şi din Liga 3 şi din Liga 4, dar la aproape 39 de ani, vorba vine oferte… (n.r. râde). Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar să vedem din iarnă.

Acum sunt la cursuri pentru a-mi lua licența B. Fac Școala de Antrenori aici în România și aici o să mi-o fac în continuare, nu o să plec nicăieri. Și eu mă gândesc pe viitor să antrenez la Craiova, dar mai întâi să îmi termin studiile. Vreau să rămân în fotbal, să vedem din ce postură. Am și eu multe lucruri de oferit„, a declarat Florin Costea la digisport.ro.

Reclamă

Costea ajungea la FCSB în 2011, de la Craiova. El a jucat 28 de meciuri pentru echipa lui Becali, dar nu a confirmat. A marcat două goluri și a oferit un assist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și