Închide meniul

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?”. Ce a răspuns

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 19:30

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?. Ce a răspuns

Florin Costea a ajuns să joace în ligile inferioare, la Viitorul Dăești

Florin Costea a ajuns să joace în ligile inferioare, la Viitorul Dăești / Profimedia

  • Florin Costea a primit cea mai grea întrebare
  • „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?”

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare. Atacantul ajuns la 37 de ani a fost întrebat cine crede că a fost mai talentat dintre el și fratele său mai mic, Mihai (34 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frații Costea au jucat împreună atât la FC U Craiova 1948, cât și la FCSB.

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?”

Cei doi au început fotbalul la academia oltenilor, iar în 2006 au fost promovați la prima echipă. Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, își punea mari speranțe în calitățile lui Florin și Mihai Costea, iar peste 5 ani i-a vândut la FCSB.

Reclamă

Florin Costea a stat la clubul lui Gigi Becali un singur sezon, în timp ce Mihai a jucat pentru roș-albaștri până în 2015.

La mai bine 10 ani de la perioada în care a împărțit vestiarul din Ghencea cu fratele său, Florin Costea a fost întrebat despre diferența de talent dintre cei doi. Fratele cel mare s-a ferit să dea un răspuns clar, explicând că există „alte lucruri mai importante” în viață:

Reclamă

„Nu… îi las pe alții. Nu îmi place mie să îmi dau cu părerea. Au fost multe discuții de-a lungul timpului, dar important e să fim sănătoși. Fotbalul se termină la un moment dat pentru toți. Alte lucruri sunt importante, părerea mea”, a spus Florin Costea, pentru sport.ro.

În prezent, frații Costea joacă în ligile inferioare din România. Florin evoluează la Viitorul Dăești, în timp ce Mihai a ajuns la ARO Câmpulung.

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno și crede că atacantul celor de la FCSB este cel mai bun vârf din campionatul României.

Reclamă 4 / 0/3

Costea e de părere că, dacă jucătorul italian nu va avea probleme cu accidentările, poate pleca de la FCSB în străinătate pe o sumă care să-l facă fericit pe Gigi Becali.

Compagno e foarte bun. Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un număr 9 autentic, ca în timpurile vechi. Craiova a pierdut mult prin plecarea lui. Probabil cu el ar fi fost acum aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off.

Ai văzut și tu că s-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri. Probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos, am înțeles că acum are niște probleme”, a spus Florin Costea, conform sport.ro.

(n.r. Îl vezi plecând în străinătate?) Da, de ce nu? Dacă are evoluții la fel de bune în continuare, va înscrie, de ce nu? De la Steaua se vinde bine”, a spus Florin Costea, conform sursei citate anterior.

Compagno este pe primul loc în topul golgheterilor Ligii 1. Are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Alibec, Dugandzic și Paraschiv. Italianul a înscris de cinci ori în acest sezon pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948, de la care a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Costea ca la Hollywood
Liga 1 • 20 feb., 19:56
Florin Costea, ca la Hollywood! Are stea la baza FCU Craiova și vrea să se retragă într-un meci oficial: „Ar fi o onoare”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024
Florin Costea a revenit la FCU Craiova
Liga 1 • 19 feb., 12:58
Florin Costea a revenit la FCU Craiova! Anunţul de ultimă oră al echipei lui Adrian Mititelu
Cum a ajuns să arate Florin Costea
Extra • 17 feb., 23:15
FOTO
Cum a ajuns să arate Florin Costea, la 38 de ani. Apariție surprinzătoare a fostului atacant care „rupea” porțile în Liga 1
Florin Costea a ales care este "adevărata" Craiova
Liga 1 • 14 nov., 10:49
Florin Costea a ales care este „adevărata” Craiova şi încinge Bănia: „Aceeaşi situaţie este la FCSB!”