Închide meniul

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?”. Ce a răspuns

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 19:30

Reclamă
Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?. Ce a răspuns

Florin Costea a ajuns să joace în ligile inferioare, la Viitorul Dăești

Florin Costea a ajuns să joace în ligile inferioare, la Viitorul Dăești / Profimedia

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare. Atacantul ajuns la 37 de ani a fost întrebat cine crede că a fost mai talentat dintre el și fratele său mai mic, Mihai (34 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frații Costea au jucat împreună atât la FC U Craiova 1948, cât și la FCSB.

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?”

Cei doi au început fotbalul la academia oltenilor, iar în 2006 au fost promovați la prima echipă. Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, își punea mari speranțe în calitățile lui Florin și Mihai Costea, iar peste 5 ani i-a vândut la FCSB.

Florin Costea a stat la clubul lui Gigi Becali un singur sezon, în timp ce Mihai a jucat pentru roș-albaștri până în 2015.

La mai bine 10 ani de la perioada în care a împărțit vestiarul din Ghencea cu fratele său, Florin Costea a fost întrebat despre diferența de talent dintre cei doi. Fratele cel mare s-a ferit să dea un răspuns clar, explicând că există „alte lucruri mai importante” în viață:

Reclamă
Reclamă 4

„Nu… îi las pe alții. Nu îmi place mie să îmi dau cu părerea. Au fost multe discuții de-a lungul timpului, dar important e să fim sănătoși. Fotbalul se termină la un moment dat pentru toți. Alte lucruri sunt importante, părerea mea”, a spus Florin Costea, pentru sport.ro.

În prezent, frații Costea joacă în ligile inferioare din România. Florin evoluează la Viitorul Dăești, în timp ce Mihai a ajuns la ARO Câmpulung.

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno și crede că atacantul celor de la FCSB este cel mai bun vârf din campionatul României.

Reclamă

Costea e de părere că, dacă jucătorul italian nu va avea probleme cu accidentările, poate pleca de la FCSB în străinătate pe o sumă care să-l facă fericit pe Gigi Becali.

Compagno e foarte bun. Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un număr 9 autentic, ca în timpurile vechi. Craiova a pierdut mult prin plecarea lui. Probabil cu el ar fi fost acum aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off.

Ai văzut și tu că s-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri. Probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos, am înțeles că acum are niște probleme”, a spus Florin Costea, conform sport.ro.

(n.r. Îl vezi plecând în străinătate?) Da, de ce nu? Dacă are evoluții la fel de bune în continuare, va înscrie, de ce nu? De la Steaua se vinde bine”, a spus Florin Costea, conform sursei citate anterior.

Compagno este pe primul loc în topul golgheterilor Ligii 1. Are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Alibec, Dugandzic și Paraschiv. Italianul a înscris de cinci ori în acest sezon pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948, de la care a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și