Închide meniul

Florin Gardoș a dezvăluit secretul prin care Mihai Pintilii a revitalizat-o pe FCSB: „Aș fi fost curios să văd echipa cu el de la început!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2023, 23:37

Florin Gardoș a dezvăluit secretul prin care Mihai Pintilii a revitalizat-o pe FCSB: „Aș fi fost curios să văd echipa cu el de la început!

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, în timpul unui meci / Hepta

Florin Gardoș a dezvăluit secretul prin care Mihai Pintilii a revitalizat-o pe FCSB. Fostul fundaș al roș-albaștrilor și-ar fi dorit ca Pintilii să fie pe banca roș-albaștrilor încă de la începutul stagiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gardoș e convins că faptul că Mihai Pintilii a reușit să creeze o relație strânsă cu jucătorii a contribuit masiv la rezultatele bune ale FCSB-ului din ultima perioadă, culminând cu acel. 1-0 în fața rivalei CFR Cluj.

Florin Gardoș a dezvăluit secretul prin care Mihai Pintilii a revitalizat-o pe FCSB

„Cel mai important e că a fost un şir lung de rezultate bune de când a venit Pintilii. Nu trebuie neapărat tot timpul să joci bine ca să câştigi.

Lucrurile arată bine. Aş fi fost curios să văd cum ar fi arătat echipa cu Pintilii de la început pentru că vorbim deja despre al treilea antrenor într-un sezon. Cel puţin teoretic, o echipă care schimbă trei antrenori într-un sezon, e greu să mai câştige titlul.

Eu îl cunosc pe fotbalistul Pintilii şi colegul de vestiar. Din ce îmi dau seama, din interviurile jucătorilor, mai ales după ce şi-a început mandatul, a ştiut să se facă plăcut, să-i motiveze şi nu ştiu cum a făcut de le-a dat încredere. Asta auzeam tot timpul la interviuri, chiar şi de la fotbalişti care jucau înainte.

Reclamă

E clar că a făcut grupul să fie mult mai unit şi că jucătorii ţin la el. Uneori, treaba asta contează mult mai mult decât o pregătire tactică. Contează mult să existe spiritul ăsta de echipă„, a spus Florin Gardoș, conform orangesport.ro.

Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB

Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB. Poenaru e de părere că marele avantaj al lui Mihai Pintilii este că ştie mediul de la FCSB, dar şi că are o relaţie bună cu Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Gardoș a dezvăluit secretul prin care Mihai Pintilii a revitalizat-o pe FCSB
  • Ce a spus despre Pintilii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și