Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB: „Asta e şansa lui şi îl ajută foarte mult”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2023, 11:04 / Actualizat: 8 februarie 2023, 14:25

Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB: „Asta e şansa lui şi îl ajută foarte mult

Ilie Poenaru crede că Pintilii poate da lovitura la FCSB

Captură AS.ro LIVE

Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB. Poenaru e de părere că marele avantaj al lui Mihai Pintilii este că ştie mediul de la FCSB, dar şi că are o relaţie bună cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii nu este antrenor principal cu acte la FCSB, dar Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat antrenorul etapei, după ce FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj. Aflat şi el pe lista lui Gigi Becali la un moment dat, Ilie Poenaru îl susţine pe Mihai Pintilii.

Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB

El, prin tot ceea ce se întâmplă la FCSB, a avut această şansă de a prelua din mers. Şansa lui a fost că, fiind acolo, imediat după ce a terminat şi cariera de jucător, el ştie cam tot ce se întâmplă acolo şi ştie să gestioneze lucrurile. Probabil că şansa lui mare a fost că toţi antrenorii care au trecut în această perioadă, el lucrând cu toţi, el a văzut ce s-a făcut bine, ce s-a făcut rău, ce s-a lucrat.

Poate şi relaţia pe care o are cu Gigi Becali, relaţia pe care o are cu MM, are o relaţie bună cu jucătorii şi a ştiut ce să schimbe. Asta îl ajută foarte mult. Referitor că nu are actele necesare, asta e şansa lui. Am văzut că sunt cazuri şi în Franţa şi în Portugalia şi cluburile plătesc o amendă”, a spus Ilie Poenaru în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”

Mihai Pintilii a fost întrebat despre faptul că FCSB n-a efectuat nicio schimbare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, deși această strategie este folosită meci de meci la clubul lui Gigi Becali.

Reclamă

Delegatul vicecampioanei este de părere că lupta pentru titlu, din play-off, va fi acerbă.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări
  • Ilie Poenaru crede că Mihai Pintilii poate da lovitura la FCSB
  • Care e marele său avantaj la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și