Închide meniul

Florin Gardoș recunoaște că ar accepta să o antreneze pe FCSB: „Cu Gigi Becali m-aș înțelege bine!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 16:54

Florin Gardoș recunoaște că ar accepta să o antreneze pe FCSB: Cu Gigi Becali m-aș înțelege bine!”

Florin Gardoș recunoaște că ar accepta să o antreneze pe FCSB

Florin Gardoș, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Florin Gardoș recunoaște că ar accepta să o antreneze pe FCSB! Fostul fundaș al roș-albaștrilor este de părere că s-ar înțelege cu patronul Gigi Becali, chiar dacă acesta obișnuiește să intervină peste deciziile antrenorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș s-a retras din cariera de fotbalist, în primăvara anului trecut, de la Academica Clinceni.

Florin Gardoș recunoaște că ar accepta să o antreneze pe FCSB

Fostul fotbalist susține că ar fi dispus să ocupe postul de antrenor la FCSB, chiar dacă este cunoscut faptul că finanțatorul GIgi Becali ia deciziile importante la echipa roș-albastră.

„Sincer îți spun, dacă astăzi, la 34 de ani, aș avea licența Pro și nu aș fi antrenat la nicio echipă de primă ligă, da! M-aș duce. Cu tot discursul patronului. E o echipă la care țin foarte mult, indiferent de discuții. Steaua, CSA, FCSB… e echipa la care țin.

Cred că aș aduce puțină liniște la echipă, aș ajuta-o și aș fi mai degrabă cum sunt la televiziune… E clar, rolul meu e de imagine. Aș încerca să aduc lucrurile acestea. Să aduc liniște, să vorbesc mai mult cu presa. Aș fi mai mult un ofițer de presă decât un antrenor, dar pentru o perioadă aș face chestia asta. Cu Gigi Becali m-aș înțelege bine. Atât timp cât îmi cunosc rolul și nu am nicio atribuție”, a declarat Florin Gardoș, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Porumboiu, declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB

Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, și-a anunțat plecarea de la formația roș-albastră, din cauza divergențelor cu Mihai Stoica, mangerul general de la FCSB.

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, susține că îi pare rău de situația ingrată în care s-a aflat Leo Strizu la FCSB. Însă, totodată, a avut un discurs dur la adresa antrenorilor care acceptă să vină la FCSB, deși știu modul în care Gigi Becali se implică la echipă.

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

Reclamă 4 / 0/3

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 57 de puncte obținute.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și