Închide meniul

Florin Gardoş, uluit de măsurile de securitate de la FCSB – CFR Cluj: „Mi-au verificat mașina de bombe”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 11:07

Reclamă
Florin Gardoş, uluit de măsurile de securitate de la FCSB – CFR Cluj: „Mi-au verificat mașina de bombe

Florin Gardoş, uluit de măsurile de securitate de la FCSB - CFR Cluj

Florin Gardoş, înaintea unui meci / Profimedia Images

Florin Gardoş, uluit de măsurile de securitate de la FCSB – CFR Cluj. Peste 900 de jandarmi au acţionat pentru a preveni eventuale incidente, la acest meci considerat de risc maxim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a revenit pe stadionul din Ghencea după mai bine de 8 ani. Revenirea a fost de bun augur pentru jucătorii lui Gigi Becali, care au învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj.

Florin Gardoş, uluit de măsurile de securitate de la FCSB – CFR Cluj: „Mi-au verificat mașina de bombe”

Va conta că meciul cu danezii se joacă în Ghencea. Va conta mult, va fi o diferență mare în exprimare față de meciul cu CSKA care a fost un meci slab, fără suporteri. E mult mai trist să joci fără suporteri pe un stadion mic. Va fi diferit în Ghencea.

Meciul cu CFR a fost foarte bine organizat, foarte multă jandarmerie. Pentru prima oară de când merg la meci când mi-au verificat mașina și de bombe. Erau cu tipul ala de oglinzi, se uitau sub mașină, foarte strict. M-am întâlnit cu oameni cărora le era frică să vină la meci”, a declarat Florin Gardoș pentru fanatik.ro.

Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile rivalilor de la CFR Cluj: „Nu pot să-i învăţ regulamentul!”

Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile celor de la CFR Cluj, după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB. Andrea Mandorlini şi Mario Camora au pus „tunurile” pe arbitri şi au anunţat că a fost viciere de rezultat în confruntarea din Ghencea.

Reclamă

Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida!”, a răbufnit antrenorul CFR-ului la finalul meciului din etapa a 4-a a Ligii 1. Acesta este sigur că Marcel Bârsan trebuia să acorde o lovitură de la 11 metri CFR-ului şi nu adversarilor de la FCSB.

Eu nu pot să îi învăț regulamentul. La Compagno e penalty clar. E o neglijență a lui Cvek, e contact. Eu nici nu știam ce a fost acolo în timpul meciului, mă uitam la Marius Ianuli și el mi-a zis că e henț la Compagno.

Ce vreau să remarc este că VAR-ul a făcut de multe ori dreptate. Acum Bîrsan are o bilă albă. Bîrsan a condus excepțional partida, nu a avut nicio greșeală. Și a avut faze grele. Eu am fost acolo, nimeni nu a pus presiune pe Bîrsan la pauză”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu l-a criticat pe Marcel Bîrsan: „Arbitrul a judecat două faze total invers”

Adrian Porumboiu i-a dat dreptate lui Mandorlini. Fostul arbitru consideră că CFR Cluj trebuia să primească un penalty după henţul lui Dawa. Mai mult, Porumboiu consideră că nu trebuia să se acorde lovitură de la 11 metri la duelul dintre Cvek şi Andrea Compagno. FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj prin golul marcat din penalty de atacantul italian.

Dacă faza era pe linia porţii şi Dawa lovea mingea cu mâna ce se dădea? Nu contează unde, să fie în suprafaţa de pedeapsă este penalty. Regulile sunt foarte clare. Nu spune să ridici mâna mai sus sau mai jos! E greşeala lui că a stat cu mâna desprinsă. Este un 11 metri clar ca lumina zilei şi sunt surprins că nu s-a dus la monitor să vadă faza. I-a suflat în cască Popa şi a luat de bun ce zice Popa.

Cu toate că de multe ori se spune că nu e bine să faci ce spune Popa. Nu mă puteţi acuza că sunt Pro CFR. Dincolo e simulare, nu poţi să dai penalty la faza aia. El îşi foloseşte fundul. Talentul lui e că stă cu fundul? Nu e penalty niciodată. E simulare. Eu vorbesc doar de două faze. Arbitrul le-a judecat total invers. Dacă juca pe Arena Naţională erau mai mulţi spectatori”, a spus Adrian Porumboiu pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și