Închide meniul

Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Doar aşa va ajunge acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 12:51

Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Doar aşa va ajunge acolo!

Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB

Profimedia

Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a spus că Denis Alibec va ajunge la FCSB doar dacă nu va avea o variantă mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, alături de Louis Munteanu, este una dintre ţintele majore ale lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din vară.

Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB

„Cred că Alibec va alege FCSB doar dacă nu va găsi altceva. (…) A ajuns la o vârstă, e un jucător care poate să-ţi aducă plusul ăla de experienţă de care ai nevoie în cupele europene. Denis e un jucător… Dacă l-ai câştigat, îţi dă 300%. Trebuie să te porţi într-un anumit fel”, a spus Florin Lovin la orangesport.ro.

Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB

Denis Alibec a avut o reacţie din cinci cuvinte, după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB. Atacantul în vârstă de 33 de ani ar putea reveni, după 6 ani, în tricoul roş-albastru.

Patronul FCSB-ului a recunoscut că îşi doreşte să facă 4-5 transferuri de top pentru a ataca prezenţa în grupele UEFA Champions League. Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriţă sunt jucătorii români la care visează Becali. Latifundiarul din Pipera îl are pe listă şi pe Rafa Mujica, atacantul cu 18 goluri în Liga Portugal, competiţie care se vede în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

Gigi Becali este gata chiar să îi facă şi o ofertă jucătorului care, în cele 34 de meciuri din Liga 1 jucate în tricoul FCSB-ului, a înscris 8 goluri. Alibec nu se grăbeşte să o accepte şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla la turneul final.

Vorbim după EURO de transfer!”, a reacţionat Denis Alibec, pentru sport.ro, când a fost întrebat dacă va semna cu FCSB.

Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB

Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB. Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali a vorbit despre campania de transferuri pe care patronul dorește să o pregătească.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că va începe o campanie uriașă de transferuri, pentru a ataca grupele Ligii Campionilor. Patronul a anunțat că vrea să îi aducă la FCSB pe: Denis Alibec, Louis Munteanu, Philip Otele, Alexandru Mitriță, dar și alți jucători. Rusescu este de părere că, dintre toți jucătorii anunțați de Gigi Becali, Denis Alibec este singurul care știe ce înseamnă tricoul roș-albastru.

Totodată, fostul atacant al vicecampioanei a transmis faptul că Alibec trebuie să facă ce nu a reușit în prima perioadă în care a jucat pentru FCSB, în cazul va reveni la echipă.

„Ar fi interesant să-l vedem pe Denis înapoi la Steaua (n.r. FCSB), să facă ce nu a reuşit prima oară. Au trecut nişte ani peste el.

Cu o pregătire bună se pune rapid pe picioare. Dintre toţi jucătorii vehiculaţi la FCSB, el e singurul care ştie ce înseamnă tricoul ăla, care e greu”, a spus Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și