Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB: „Am luat legătura, dar am ţinut secret!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 22:38 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 18:07

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB: „Am luat legătura, dar am ţinut secret!

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024: "Mitriţă e mai bun ca Olaru". Cine nu trebuie să lipsească

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB. Echipa lui Charalambous a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului, cu 7 etape înainte de final. Florinel Coman a marcat un gol din lovitură liberă şi a provocat şi un autogol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Patronul de la FCSB a anunţat 5 transferuri. Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt principalele ţinte făcute de Gigi Becali.

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB

Munteanu e un jucător care mă interesează! Louis ne interesează, am și luat legătura, chiar am luat, de mult! Am ținut secret. Eu chiar am luat legătura, în mod sigur!

Și cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai sunt vreo 2 jucători, dar nu zic de ei. Nu mai vreau să mă mândresc. Eu am spus şi înainte de Rapid şi m-am bazat pe valoarea echipei. Este jucător exponenţial Lixandru.

Eu aveam nevoie de un duş rece cu Rapid ca să termin cu trufia. Eu m-am bazat pe valoarea echipei. Nu numai control, am avut şi ocazii. Vreau un atacant pe care o să îl cumpărăm, mai vreau unul în dreapta. Tavi e bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu pentru Europa. Vor veni 3-4 jucători. Am vorbit cu MM. Trebuie să luăm 5 jucători.

Reclamă

Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Și ca să atac Liga Campionilor trebuie să iau un atacant de careu, unul pe dreapta, încă un mijlocaș gen Bourceanu și trebuie să mai luăm și un fundaș stânga, și un fundaș dreapta„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și