Închide meniul

Florin Manea a vorbit despre Dan Șucu: „Are declarații comuniste!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 16:43

Florin Manea a vorbit despre Dan Șucu: Are declarații comuniste!”

AS.ro LIVE! Florin Manea este invitatul lui Dan Pavel

Florin Manea, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Florin Manea a vorbit despre Dan Șucu! Cunoscutul impresar de fotbaliști nu se mai află de doi în structura de conducere a Rapidului, însă revendică 30% din toate transferurile realizate de formația giuleșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute.

Florin Manea a vorbit despre Dan Șucu

Florin Manea a avut un discurs dur la adresa lui Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, despre care spune că nu se pricepe la fotbal.

„Vine domnul Șucu și spune că m-am poziționat antagonic față de Rapid…

Cu procesul? Aștept să-mi dea o dată, termen. Cred că și acolo… Cred că a venit cineva… Nu sugerez nimic. Aștept. Am depus actele, am dat bani. Să vedem ce va fi.

Reclamă

Domnul Șucu are declarații puțin comuniste. Probabil așa se conduce o afacere. Nu poți să-mi spui mie de Rapid. Asta mi s-a părut amuzant. Nu poți acum, dacă ți-ai luat o șapcă și un fular cu Rapid și te-ai pozat de trei ori, să spui că ești rapidist.

Domnul Șucu vine din mediul de afaceri, nu vine din fotbal. A intrat într-o lume pe care nu o știe foarte bine”, a declarat Florin Manea, pentru gsp.ro.

Dan Șucu: „Este copilul unei legende a Rapidului!”

„Domnul Manea, despre care discutăm în clipa de față, este copilul unei legende a Rapidului. Am exemplu de copil al unei alte legende, domnul Ionuț Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi permit să vă spun că în momentul în care a aflat că una dintre lojele noastre va lua numele tatălui dânsului, a cumpărat toate biletele din acea lojă pe întreg sezonul pentru a le oferi colegilor de echipă ai tatălui său care doresc să vină. A dorit să ajute clubul, în niciun caz să creeze probleme. Cu asta cred că v-am răspuns”, a spus, recent, Dan Șucu, despre Florin Manea.

Rapid, remiză cu CFR Cluj

În prima etapă din play-off, Rapid a remizat cu CFR Cluj, 2-2. Pentru Rapid, au marcat Kait și Onea, în timp ce reușitele ardelenilor au fost semnate de Janga și Boateng.

„A ieșit în seara asta. Știam ce calități are Onea și cum atacă el pe partea dreaptă și trebuia să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună. Rămânem cu picioarele pe pământ după o seară în care meritam să câștigăm.

Mai rar ați văzut CFR să fie dominată așa. Am avut posesie 70 la sută, am încercat tot.

Puțin dezamăgiți că nu am fructificat ce trebuia. Mergem mai departe și o să analizăm unele lucruri care nu au mers așa bine. Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă.

Nicăieri nu mergem să ne apărăm, nu mergem la egal.

Și azi am vrut să câștigăm până în ultima secundă. Vrem să jucăm și să producem fotbal”, a declarat Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, în deplasare, pe Farul Constanța. Meciul este programat sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 21:45.

Recomandări
  • Florin Manea a vorbit despre Dan Șucu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și