Închide meniul

Florin Marin revine la Dinamo, la 69 de ani! „Am rămas în relații foarte bune cu el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2022, 14:19

Florin Marin revine la Dinamo, la 69 de ani! „Am rămas în relații foarte bune cu el

Florin Marin revine la Dinamo! Face parte din stafful lui Ovidiu Burcă

Florin Marin revine la Dinamo / Hepta

Florin Marin revine la Dinamo! Antrenorul de 69 de ani face parte din stafful lui Ovidiu Burcă, cu care dinamoviştii atacă promovarea în Superliga, încă din primul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este a treia oară când Florin Marin se află pe banca lui Dinamo, după mandatele din 2002 şi 2006. El a mai trecut în carieră pe la Farul, Ceahlăul, Universitatea Craiova, Jiul Petroşani sau Poli Timişoara. Ultima oară, el a condus-o pe Mioveni, în 2017. De aceasta dată, funcţia lui va fi de consilier tehnic.

Florin Marin revine la Dinamo!

„Ovidiu mi-a spus că ar vrea să fac parte din staff-ul său. Am rămas în relații foarte bune cu el. L-am avut jucător la Craiova, la Dinamo, președinte la Galați”, e mesajul antrenorului, citat de gsp.ro.

Ovidiu Burcă a vorbit şi el la prezentarea ca noul antrenor al „câinilor roşii”. Antrenorul are şi sprijinul lui Iacob, care anunţă că se vor rezolva problemele cu banii la clubul din Liga 2.

”Este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă Dinamo nu este în cel mai bun moment. Pentru mine, cu atât mai mult, este o mândrie faptul că s-a apelat la mine în momentul ăsta dificil al clubului.

Reclamă

Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine și suporterilor este că împreună cu stafful meu vom face tot ceea ce este posibil să readucem clubul acolo unde îi este locul. Nu va fi ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet lucrurile nu au cum să meargă decât în direcția bună”, a spus Burcă, la numirea ca antrenor al lui Dinamo.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu au mai continuat la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea. Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și