Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florin Motroc a analizat situaţia lui Elias Charalambous la FCSB: „E clar că undeva e o problemă”

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 14:53

Reclamă
Florin Motroc a analizat situaţia lui Elias Charalambous la FCSB: „E clar că undeva e o problemă

Florin Motroc a analizat situaţia lui Elias Charalambous la FCSB

Florin Motroc, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / Captură Antena Sport

Florin Motroc a analizat situaţia lui Elias Charalambous la FCSB. Antrenorul de 56 de ani a fost invitat în emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a identificat o problemă cu care se confruntă jucătorii roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Elias Charalambous este respectat de către jucătorii de la FCSB, Florin Motroc este de părere că există o problemă din cauza faptului că cipriotul nu are ultimul cuvânt când vine vorba de luat decizii.

Florin Motroc a analizat situaţia lui Elias Charalambous la FCSB

Florin Motroc a vorbit din perspectiva jucătorilor despre situaţia în care un antrenor nu are ultimul cuvânt atunci când se iau deciziile într-o echipă.

Acesta este şi cazul lui Elias Charalambous la FCSB. Chiar dacă cipriotul este apreciat de jucători pentru munca depusă la antrenamente, Florin Motroc consideră că e greu să nu apară probleme în echipă:

„Când nu ai un antrenor cu o filosofie, care doar îi pregăteşte, e foarte delicat. Jucătorul nu ştie încotro să o apuce, e debusolat. Tu mă pregăteşti, dar directivele vin din alte părţi. E ciudat pentru un antrenor să fii pus în situaţia asta.

Reclamă

Oricât eşti de priceput şi de iscusit în a-ţi pregăti echipa şi a conduce antrenamentele, când tu ştii ca jucător că antrenorul e influenţa, undeva e ceva şubred. Atunci apare o problemă.

Jucătorii îl respectă pe Charalambous. Jucătorii apreciază, probabil, ceea ce face el la antrenament. Dar ştiind că 100% decizia e luată de altcineva, e clar că undeva e o problemă”, a mai spus Florin Motroc.

„Regreţi că nu ai mers la FCSB?” Florin Motroc, răspuns sincer despre oferta primită de la Gigi Becali

„Regreţi că nu ai mers la FCSB?” Florin Motroc a oferit un răspuns sincer despre oferta primită de la Gigi Becali. Antrenorul de 56 de ani a negociat cu patronul roş-albaştrilor în urmă cu câţiva ani.

Reclamă 4 / 0/3

Motroc a recunoscut că tentaţia de a pregăti o echipă precum FCSB este mare, dar trecutul său rapidist a împiedicat o venire acestuia la formaţia roş-albastră.

În urmă cu câţiva ani, Florin Motroc s-a aflat pe lista lui Gigi Becali pentru a prelua banca tehnică a FCSB-ului. Antrenorul de 56 de ani a dezvăluit că i s-a părut că este vorba despre o glumă în primă fază.

Motroc a fost întrebat în cadrul emisiunii AS.ro LIVE dacă regretă că nu a ajuns la FCSB şi a oferit un răspuns sincer:

„A fost o discuţie în urmă cu 4-5 ani. Nu îmi pare rău că nu am acceptat. E mare tentaţia de a antrena echipe care se bat la trofee. În primă fază am crezut că e o glumă, după mi-am dat seama că nu era, însă dorinţa mea fantastică de a antrena Rapidul la un moment dat, a fost mult mai mare.

Atunci mi-am dat seama din discuţia pe care am avut-o cu dânsul (n.r. Gigi Becali) că apartenenţa mea ce ţine de numele meu de rapidist ar fi fost o problemă în a putea gestiona relaţia cu suporterii.

Nu am discutat despre realizările mele, ci doar acest aspect. Am spus că în condiţiile astea să nu ne legăm. Dânsul mi-a spus că nu vrea să aibă complicaţii. I-am spus că cel mai bine ar fi să rămânem prieteni şi i-am mulţumit că am fost o variantă. Asta a fost, nimic mai mult”, a declarat Florin Motroc, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și