Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Regreţi că nu ai mers la FCSB?” Florin Motroc, răspuns sincer despre oferta primită de la Gigi Becali: „Am crezut că e o glumă”

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 12:49

Reclamă
„Regreţi că nu ai mers la FCSB? Florin Motroc, răspuns sincer despre oferta primită de la Gigi Becali: „Am crezut că e o glumă

Florin Motroc, sincer despre oferta primită de la Gigi Becali

Florin Motroc, invitat în emisiunea AS.ro LIVE / Captură Antena Sport

„Regreţi că nu ai mers la FCSB?” Florin Motroc a fost sincer despre oferta primită de la Gigi Becali. Antrenorul de 56 de ani a negociat cu patronul roş-albaştrilor în urmă cu câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motroc a recunoscut că tentaţia de a pregăti o echipă precum FCSB este mare, dar trecutul său rapidist a împiedicat o venire acestuia la formaţia roş-albastră.

„Regreţi că nu ai mers la FCSB?” Florin Motroc, sincer despre oferta primită de la Gigi Becali

În urmă cu câţiva ani, Florin Motroc s-a aflat pe lista lui Gigi Becali pentru a prelua banca tehnică a FCSB-ului. Antrenorul de 56 de ani a dezvăluit că i s-a părut că este vorba despre o glumă în primă fază.

Motroc a fost întrebat în cadrul emisiunii AS.ro LIVE dacă regretă că nu a ajuns la FCSB şi a oferit un răspuns sincer:

„A fost o discuţie în urmă cu 4-5 ani. Nu îmi pare rău că nu am acceptat. E mare tentaţia de a antrena echipe care se bat la trofee. În primă fază am crezut că e o glumă, după mi-am dat seama că nu era, însă dorinţa mea fantastică de a antrena Rapidul la un moment dat, a fost mult mai mare.

Reclamă

Atunci mi-am dat seama din discuţia pe care am avut-o cu dânsul (n.r. Gigi Becali) că apartenenţa mea ce ţine de numele meu de rapidist ar fi fost o problemă în a putea gestiona relaţia cu suporterii.

Nu am discutat despre realizările mele, ci doar acest aspect. Am spus că în condiţiile astea să nu ne legăm. Dânsul mi-a spus că nu vrea să aibă complicaţii. I-am spus că cel mai bine ar fi să rămânem prieteni şi i-am mulţumit că am fost o variantă. Asta a fost, nimic mai mult”, a declarat Florin Motroc, la AS.ro LIVE.

Gigi Becali a răbufnit, după greşeala de arbitraj de la Galaţi

Gigi Becali a răbufnit, după greşeala de arbitraj de la Galaţi! În minutul 87 al partidei din Cupa României, FCSB a înscris prin Dawa, dar reuşita superbă a fundaşului central a fost anulată. Arbitrii au considerat că mingea ieşise în afara terenului, înainte de Ganea să centreze, dar acest lucru nu a putut fi observat din reluările tv.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a criticat şi VAR-ul şi crede că este vorba despre incompetenţă în ceea ce priveşte greşelile de arbitraj. De asemenea, patronul celor de la FCSB a mai declarat că va solicita arbitri străini la meciurile din play-off.

„Eu trebuie să iau în Cupa României că trebuie să joc în Europa. Eu am văzut mai multe, dar ca să scoţi mingea din poartă… Uite că scot mingea din poartă. E o chestie pe care nu o înţeleg. Avem VAR, dar pentru ce? Dacă eram cu CFR în competiţie mai ziceam. Dar nu e concurenţă.

E incompetenţă sau poate e cineva care are răutate pe mine. Fac orice împotriva mea. Exclud să fie împotriva mea. E doar tupeul Federaţiei pentru că ei sunt stăpâni şi fac ce vor. Cum să joc 3 meciuri în deplasare? O să propunem în playoff, fiecare echipă să îşi aleagă 5 meciuri pe care să le joace cu arbitri străini. Facem cerere.

Altceva nu ai ce să faci. Tu îmi impui mie să îmi iei banii? Cum să mă pui să joc cu 3 echipe în deplasare? Cum să pui nebunia asta?”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la palat.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și