Închide meniul

Marius Şumudică dă primul „tun” la FC U Craiova 1948. Transferă un fost jucător de la FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 20:40

Marius Şumudică dă primul „tun la FC U Craiova 1948. Transferă un fost jucător de la FCSB!

Marius Şumudică dă primul "tun" la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a bătut palma cu Adrian Mititelu şi dă primul „tun” la FC U Craiova 1948. Antrenorul care este aproape de a fi prezentat la echipa din Bănie mută pe piaţa transferurilor. Va aduce un fost jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Fernando Boldrin este primul transfer pe care Marius Şumudică şi Florin Prunea îl vor face, după ce vor fi numiţi oficial. Mijlocaşul brazilian de 34 de ani ar fi fost convins de „Şumi” să vină să îl ajute la Craiova.

Marius Şumudică dă primul „tun” la FC U Craiova 1948

Şumudică şi Fernando Boldrin au colaborat la Astra, acolo unde au câştigat titlul în Liga 1 în 2016. Cinci goluri a înscris sud-americanul în acel sezon.

Gigi Becali a dat apoi lovitura şi l-a transferat la FCSB, pentru 400.000 de euro. Boldrin a marcat 8 goluri în tricoul roş-albastr, în campionat, şi a plecat la finalul sezonului la Kayserispor. Becali a încasat pe el de trei ori mai mulţi bani. Chiar Marius Şumudică îl aducea pe mijlocaş în Turcia.

Fernando Boldrin este „copilul de suflet” al lui Şumudică. El l-a adus în fotbalul românesc, în 2014, la Concordia Chiajna. „Mi-a dat multă încredere, este ca un tată pentru mine. M-a ajutat mult!„, spunea, în trecut, brazilianul.

Reclamă

Rămas fără contract în această vară, Boldrin ar putea semna cu FC U Craiova 1948. În prezent are o cotă de piaţă de 200.000 de euro.

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu

Şumudică a ajuns la un acord de principiu cu patronul lui FC U Craiova şi urmează să semneze contractul în cel mai scurt timp. Ar putea debuta pe banca grupării din Bănie chiar împotriva campioanei României, Farul.

„Şumi” se bucură că va fi ajutat de un fost internaţional român. Florin Prunea va fi numit noul preşedinte al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Ne vedem de fiecare dată când putem. Am rămas în relații foarte bine, nu mai e relația de cuplu, dar am rămas în relații foarte bune, pentru că eu încă mai locuiesc în apartamentul lui. Suntem în relații foarte bune, ne vedem ori de câte ori vrem să ieșim afară. Eu când mă plictisesc îl sun și îi spun hai să mergem, hai să ieșim undeva, adică avem o relație foarte drăguță„, a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată anterior.

FC U Craiova 1948 este pe locul 13 în Liga 1. Oltenii au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 18 goluri primite în 7 partide.

Marius Şumudică este liber de contract, după ce în această vară s-a despărţit de Al-Raed, formţie din prima ligă din Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și