Închide meniul

Florin Prunea a făcut praf un antrenor din Liga 1: „Să mă ierte Dumnezeu, are o problemă mare de tot”

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 18:21

Reclamă
Florin Prunea a făcut praf un antrenor din Liga 1: „Să mă ierte Dumnezeu, are o problemă mare de tot

Florin Prunea a făcut praf un antrenor din Liga 1: "Să mă ierte Dumnezeu, are o problemă mare de tot"

Florin Prunea, în timpul unui meci / Hepta

Florin Prunea a făcut praf un antrenor din Liga 1. Fostul portar al naţionalei României este de părere că Ivaylo Petev, antrenorul Universităţii Craiova, are o problemă uriaşă de comunicare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova are o singură victorie în cele cinci meciuri disputate în 2024, cea de pe terenul lui Sepsi. În primele două meciuri ale anului, oltenii au pierdut, cu Farul şi FCSB, iar acum vin după două remize cu U Cluj şi FC Botoşani.

Florin Prunea a făcut praf un antrenor din Liga 1

Rezultatele modeste şi jocul neconvingător sunt şi rezultatul problemelor de comunicare pe care bulgarul le are în vestiarul Universităţii Craiova, crede Florin Prunea. Fostul portar este de părere că jucătorilor le este foarte greu să înţeleagă ce vrea să le transmită Petev.

„Dacă ai probleme de comunicare cu vestiarul și eu cred că are problema asta mare de tot, nu mai vorbim după aceea de tactică, sistem de joc.

E cea mai importantă problemă. Mi se pare că are o problemă de comunicare. Am văzut că la conferința de presă a vorbit bulgărește, acum am văzut că a vorbit în engleză.

Reclamă

Dar engleza lui, să mă ierte Dumnezeu, este una foarte greu de înțeles. Mă pun în locul jucătorilor. Când ai translator, când vorbește el”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Ivaylo Petev a avut prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2

Ivaylo Petev a avut prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova, scor 2-2, din etapa a 26-a a Ligii 1. Întrebat dacă risca să fie demis, în cazul unei înfrângeri, antrenorul oltenilor nu a stat pe gânduri şi a făcut un anunţ categoric.

Bulgarul de pe banca echipei lui Mihai Rotaru nu se teme că ar putea fi dat afară de la echipă. Petev a venit cu explicaţii după ce s-a încurcat cu penultima clasată şi a pus „tunurile” pe jucătorii din defensivă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat bine, dar am terminat cu un rezultat slab. Am primit 2 goluri foarte uşoare în prima repriză. Botoşani nu a avut cine ştie ce joc, dar noi nu ne-am descurcat bine în defensivă. După pauză am schimbat, am avut mai multe ocazii şi am plecat cu un punct.

(Ce a lipsit Craiovei?) Două momente în care Botoşani a marcat două goluri. Ceea ce nu mă face fericit este că primim, aproape la fiecare meci, astfel de goluri. Situaţia trebuie să se oprească! Trebuie să reacţionăm mai bine.

(Golul de 2-2 v-a salvat postul?) Postul meu nu este o problemă! Rezultatul nu este ok, sunt de acord. Sper ca la următorul meci să nu se mai întâmple asta”, a declarat Petev la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și