Închide meniul

„Golul de 2-2 v-a salvat postul?” Ivaylo Petev a reacţionat fără să stea pe gânduri, după FC Botoşani – Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 19:45

„Golul de 2-2 v-a salvat postul? Ivaylo Petev a reacţionat fără să stea pe gânduri, după FC Botoşani – Universitatea Craiova

"Golul de 2-2 v-a salvat postul?" Ivaylo Petev a reacţionat fără să stea pe gânduri, după FC Botoşani - Universitatea Craiova

Ivaylo Petev, după un meci / Hepta

Ivaylo Petev a avut prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova, scor 2-2, din etapa a 26-a a Ligii 1. Întrebat dacă risca să fie demis, în cazul unei înfrângeri, antrenorul oltenilor nu a stat pe gânduri şi a făcut un anunţ categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul de pe banca echipei lui Mihai Rotaru nu se teme că ar putea fi dat afară de la echipă. Petev a venit cu explicaţii după ce s-a încurcat cu penultima clasată şi a pus „tunurile” pe jucătorii din defensivă.

Ivaylo Petev a avut prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2

Am jucat bine, dar am terminat cu un rezultat slab. Am primit 2 goluri foarte uşoare în prima repriză. Botoşani nu a avut cine ştie ce joc, dar noi nu ne-am descurcat bine în defensivă. După pauză am schimbat, am avut mai multe ocazii şi am plecat cu un punct.

(Ce a lipsit Craiovei?) Două momente în care Botoşani a marcat două goluri. Ceea ce nu mă face fericit este că primim, aproape la fiecare meci, astfel de goluri. Situaţia trebuie să se oprească! Trebuie să reacţionăm mai bine.

(Golul de 2-2 v-a salvat postul?) Postul meu nu este o problemă! Rezultatul nu este ok, sunt de acord. Sper ca la următorul meci să nu se mai întâmple asta„, a declarat Petev la digisport.ro.

Reclamă

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru! Zajkov, Căpăţînă şi Lazar s-au făcut de râs la Botoşani

Au fost gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru în meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2. Cu nevoie uriaşă de puncte pentru a îşi asigura calificarea în play-off, oltenii au avut un meci de coşmar pe terenul penultimei clasate din campionatul României.

Jucătorii lui Ivaylo Petev au primit gol încă din minutul 17, după o fază extrem de controversată. Kaprof a trimis în poartă centrarea lui Benzar, dar cu scurt timp înainte a fost un ofsaid nesemnalizat de tuşier. Nu s-a intervenit nici din cabina VAR.

Chiar înainte de pauză, defensiva alb-albaştrilor a cedat din nou. Universitatea Craiova a primit un gol de cascadorii râsului. Florescu, aflat la mijlocul terenului, a trimis mingea în atac. Balonul a depăşit defensiva adversă şi a urmat o serie incredibilă de erori.

Reclamă 4 / 0/3

Lazar, ieşit în marginea careului, s-a oprit şi nu a degajat. A fost încurcat de Zajkov şi Căpăţînă care au evitat să intervină. Amândoi au lăsat mingea, iar David a profitat. A luat prim-planul, Lazar a respins în faţă, iar Kaprof a fost pe fază. Atacantul argentinian a intrat în posesia balonului şi l-a trimis în poarta goală.

Fundaşii oltenilor i-au reproşat lui Lazar primirea golului. A fost o „şedinţă” pe teren. Reuşita a fost validată de Szabolcs Kovacs. Au fost primele goluri ale lui Kaprof în Liga 1. Trei goluri mai marcase atacantul sud-american în ultimii patru ani, în campionat!

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2, oaspeţii au salvat un punct în prelungiri

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga.

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41 gazdele au înscris pentru 2-0. O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă.

Craiovenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar FC Botoşani are 20 de puncte şi ocupând locul 15 în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 39 de puncte.

FC BOTOŞANI: Ureche – R. Benzar, Sadiku, G. Miron, Ţigănaşu – Ed. Florescu (Şeroni 78), Dican, I.Filip – G. David (R. Dimitrov 72), E. Lopez (Mitrov 58), Kaprof (Ofosu 58). ANTRENOR: Bogdan Andone

UNIVERSITATEA CRAIOVA: D. Lazar – Căpăţână, Zajkov, Screciu, Bancu – A. Creţu (Koljic 72), Mateiu (Badelj 73), Houri – Baiaram, A. Ivan (Markovic 46), A. Mitriţă. ANTRENOR: Ivaylo Petev

Reclamă

Cartonaşe galbene: E. Lopez 10, Kaprof 44, Şeroni 81, Ureche 90+3 / A. Mitriţă 36, Mateiu 45+3, Screciu 83, Koljic 90+2

Arbitri: Szabolcs Kovacs – Adrian Vornicu, Mihăiţă Necula – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache – Alexandru Cerei

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și