Închide meniul

Florin Prunea l-a făcut praf pe Elias Charalambous: „FCSB ar defila dacă ar avea antrenor”

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 18:18

Reclamă
Florin Prunea l-a făcut praf pe Elias Charalambous: FCSB ar defila dacă ar avea antrenor”

Florin Prunea l-a făcut praf pe Elias Charalambous

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea l-a făcut praf pe Elias Charalambous! Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre tehnicianul cipriot care se află pe banca vicecampioanei României, FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarațiile fostului internațional vin în contextul în care „roș-albaștrii” se află într-o formă slabă în campionat, chiar dacă au rămas pe primul loc. Echipa patronată de Gigi Becali nu s-a mai impus de 6 meciuri, în toate competițiile. Ultimul duel din care FCSB a ieșit învingătoare a fost cu FC Botoșani, încheiat cu scorul de 1-0.

Florin Prunea l-a făcut praf pe Elias Charalambous! Ce a spus despre lotul vicecampioanei

Fostul portar al echipei naționale este de părere că FCSB are cel mai puternic lot din Liga 1 și că ar defila dacă ar avea un antrenor pe bancă. Prin această afirmație, Florin Prunea se referă la faptul că Elias Charalambous nu ia deciziile pe cont propriu, în contextul în care deja sunt binecunoscute intervențiile patronului în viața echipei.

Totodată, a vorbit și despre decizia lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB, care a anunțat faptul că fanii vicecampioanei vor protesta. În momentul de față, suporterii sunt nemulțumiți din cauza jocului prestat de „roș-albaștrii”.

„FCSB are cel mai bun lot din Liga 1. Ei ar defila dacă ar avea un antrenor pe bancă, nu ar avea cu cine să joace în campionat. Se vede calitatea… Jucătorii U21 sunt cei mai buni din Liga 1.

Reclamă

Dacă jucătorii ar simți că intră un antrenor în vestiar…Antrenorul este cel mai apropiat de jucători, nu patronul… I-a zdruncinat rezultatul cu Rapid. Ați văzut și reacția lui Gheorghe Mustață…”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

„Vă simţiţi postul în pericol?” Reacţia imediată a lui Elias Charalambous

Tehnicianul de la FCSB a vorbit despre forma slabă a echipei pe care o pregătește, înainte de meciul cu FCU Craiova.

„Avem o idee ca şi antrenori… echipa fiind pe primul loc, înseamnă că am făcut şi lucruri bune. Repet încă o dată, nu poţi fi tot sezonul în cea mai bună formă. Există şi momente în care nu eşti în cea mai bună formă, dar eu sunt cel care voi ieşi mereu în faţă şi îmi voi susţine jucătorii. Ştiu că, atunci când nu performăm, suntem pregătiţi să acceptăm criticile.

Reclamă 4 / 0/3

V-am spus de mai multe ori, ca să joci la astfel de echipe trebuie să fii puternic mental. Este fotbal, nu sunt cel care vorbesc despre alte echipe… noi am pierdut puncte, dar şi alţii au făcut-o. Trebuie să fii puternic! La o echipă precum aceasta, în care ne luptăm pentru titlu, avem nevoie de caractere puternice. De asta sunt aici”, a spus Elias Charalambous.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și