Închide meniul

Florin Prunea l-ar fi numit pe Marius Şumudică antrenor dacă era la Rapid! „Bergodi a picat în focul ăsta fără nicio vină”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2023, 22:52

Reclamă
Florin Prunea l-ar fi numit pe Marius Şumudică antrenor dacă era la Rapid! „Bergodi a picat în focul ăsta fără nicio vină

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1

Florin Prunea, la un eveniment/ Hepta

Florin Prunea l-ar fi numit pe Marius Şumudică antrenor dacă era la Rapid. Fostul conducător de la Dinamo a susţinut că Marius Şumudică e un antrenor care îţi garantează rezultatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a spus că Bergodi a fost implicat în această situaţie tensionată de la Rapid fără să aibă nicio vină.

Florin Prunea l-ar fi numit pe Marius Şumudică antrenor dacă era la Rapid

Iei un antrenor datorită rezultatelor. Nimeni nu îți garantează succesul, dar să ai o garanție cât mai mare că poate să facă treabă.

Din lista care este, vă spun sincer, îl alegeam pe Șumudică, dacă eram conducător sau chiar patron.

Bun, că are gura mare (n.r. Marius Șumudică), dar cu un om poți să vorbești. Îl chemi ‘Alo, eu te iau, dar până aici. Tu te ocupi de partea tehnică, tu ai treaba ta, noi treaba noastră’.

Reclamă
Reclamă 4

Dar mă pun și în locul lui Cristiano (n.r. Bergodi), o persoană extrem de agreabilă, și care a picat în focul ăsta fără niciun fel de vină. Îmi fac calcule, ‘ce fac, mă duc, nu mă duc’. E extrem de greu de acceptat”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Mihai Stoica nu-i înțelege nici el pe oficialii Rapidului: „L-aș pune pe Șumudică în secunda 1”

Mihai Stoica nu-i înțelege pe oficialii Rapidului. Managerul general de la FCSB crede că cea mai bună variantă pentru banca giuleștenilor este Marius Șumudică.

Oficialii celor de la Rapid sunt nevoiți să își caute un nou antrenor, după ce Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftci Baku. Favoritul conducerii este Cristiano Bergodi, chiar dacă unul dintre idolii de sub Podul Grant, Marius Șumudică, este, în prezent, liber de contract.

Reclamă

Oficialul celor de la FCSB este de părere că Marius Șumudică este un antrenor care ar trebui să fie luat în calcul de conducerea celor de la Rapid. Principalul argument al lui „MM” este că Șumudică iubește clubul și ar putea face performanță pe banca echipei din Giulești.

L-aș pune pe Șumudică în secunda 1, l-aș întreba doar cât vrea salariu. Nici nu cred că cere mult, nu s-ar pune problema, visul lui e să ia un campionat cu Rapid. Șumudică a câștigat campionatul cu Astra când nu îi dădea nimeni vreo șansă. Șumudică a avut victorii pe linie în sezonul în care CFR Cluj a luat titlul, mai rar găsești așa ceva.

Șumudică, în străinătate, a făcut câte ceva. La Gaziantep era singurul străin din Turcia. Nu s-a dus să se facă de râs prin afară, a performat peste tot. Șumudică e un tip special, spumos, te poți aștepta la orice când te cerți de el. E prezent peste tot, dar e antrenor! Aici nimeni nu mai poate să spună nimic”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

E oficial! Rapid s-a despărţit de Adrian Mutu! Dan Şucu: „Dragoste cu sila nu se poate”

Rapid s-a despărţit oficial de Adrian Mutu. Despărţirea a fost anunţată de clubul giuleştean pe site-ul său. În ultimele zile s-a scris despre oferta pe care Neftchi Baku i-a făcut-o lui Adrian Mutu.

Cel mai probabil fostul antrenor al lui Sepsi, Cristiano Bergodi, îl va înlocui oficial pe Adrian Mutu. Ianis Zicu anunţa ieri că Bergodi a semnat cu Rapid.

Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a transmis Dan Şucu, potrivit site-ului oficial al echipei.

“Îmi pare rău că Adrian a preferat un alt drum, mai ales că mai avem mai puțin de o săptămână până la startului noului sezon, dar, din păcate, clauza pe care o avea în contract ne-a făcut imposibilă misiunea de a-l convinge să rămână. Îi urez mult succes în continuare! Rapid merge, ca întotdeauna, înainte, cu un alt antrenor, pe care îl vom anunța în cel mai scurt timp. Suntem convinși că împreună cu acesta, dar și alături de suporterii noștri unici, ne vom atinge obiectivele din noul sezon”, a declarat şi Daniel Niculae.

Mesajul Rapidului după ce s-a despărţit de Adrian Mutu

Clubul nostru s-a despărțit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni.

Fostul mare jucător al naționalei României a sosit în Giulești în martie 2022, conducând Rapidul în 56 de partide.

Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obținut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri. 92 de goluri au marcat băieții noștri în aceste partide, primind 65 de goluri.

Cel poreclit Briliantul a preluat “banca” noastră înainte de Play-Out-ul sezonului 2021/22, atunci când a terminat pe poziția a noua. În stagiunea trecută, Rapid a încheiat campionatul pe poziția a cincea, fiind eliminată în grupele Cupei României.

De asemenea, trei membri din staff-ul lui Adrian Mutu nu vor mai continua în Giulești: Bogdan Pătrașcu, Alin Chița și Mihai Nădăban.

Le mulțumim tuturor pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!”, a transmis oficial clubul, pe site-ul său.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și