Închide meniul

Florin Prunea, lăsat „mască” de un jucător din Liga 1: „E dat naibii!”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 ianuarie 2023, 11:31

Florin Prunea, lăsat „mască de un jucător din Liga 1: „E dat naibii!

Florin Prunea, reacţie imediată după şocul din Elveţia - Belarus 3-3

Florin Prunea/ Hepta

  • Florin Prunea, lăsat „mască” de un jucător din Liga 1
  • „E dat naibii!”

Florin Prunea a fost lăsat „mască” de un jucător din Liga 1. Fostul portar al naționalei României a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Giedrius Arlauskis, portarul lituanian care continuă să aibă prestații execelente în campionatul României, la 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat la Universitatea Craiova în toamnă trecută, Arlauskis a bifat 6 apariții în actualul sezon din Liga 1.

Florin Prunea, lăsat „mască” de un jucător din Liga 1: „E dat naibii!”

Lituanianul a avut o evoluție foarte bună și în meciul de sâmbătă, cu FC Hermannstadt, în care „a închis” poarta oltenilor.

Reclamă

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în fața sibienilor, grație „dublei” lui Andrei Ivan. La finalul partidei din Bănie, Giedrius Arlauskis a fost ovaționat la scenă deschisă de Florin Prunea.

Fostul component al Generației de Aur consideră că Arlauskis este genul de portar care oferă liniște în defensivă.

Reclamă

„Arlauskis, evoluție bună, un portar de obiectiv major. Îți dă liniște, știi că ai pe cineva în spate care e dat naibii”, a spus Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.com, Giedrius Arlauskis se află la cea de-a 4-a experiență în Liga 1, după cele de la Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj.

Andrei Ivan, euforic după „dubla” superbă din Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0

Andrei Ivan s-a declarat fericit pentru faptul că a marcat o „dublă” și a adus victoria echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt bucuros pentru echipă că am câștigat, am luat cele trei puncte, aveam nevoie. Nu am mai marcat de ceva timp. Au fost mai multe motive. A fost o primă repriză bună, dar nu ne-am creat prea mult ocazii. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte, trebuie să urcăm mai sus, pe podium.

E normal să te gândești la Craiova, dar în ce situație suntem acum, am strâns 41 de puncte, e un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

E nevoie de Mister pe bancă. La Botoșani ne-a lipsit și s-a văzut și pe tabelă. Știe să comunice cu noi, știe să vorbească și asta e cel mai important pentru noi. Mi-am propus să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova.

(n.r. Există șanse să pleci?) Asta nu am de unde să știu, doar domnul președinte știe. Nu am fost niciodată informat. Nici când am plecat la Krasnodar nu am știut nimic. (n.r. Dar aștepți o ofertă?)Momentan, nu știu nimic, v-am spus”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”