Închide meniul

Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0. Eugen Neagoe, victorie la primul meci pe banca oltenilor!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 21:52

Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0. Eugen Neagoe, victorie la primul meci pe banca oltenilor!

LIVE SCORE Universitatea Craiova - Hermannstadt

Andrei Ivan / Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermannstadt, 2-0, la primul meci cu antrenorul Eugen Neagoe pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele goluri ale oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan.

Universitatea Craiova – Hermannstadt

Min. 90+4. Final de meci!

Min. 69. Gol Universitatea Craiova! Andrei Ivan majorează avantajul gazdelor, după ce a trimis mingea, cu capul, în poartă, în urma unei faze fixe.

Min. 48: Gol Universitatea Craiova! Andrei Ivan deschide scorul după un șut din afara careului „mare”, care a trimis mingea direct în vinclu.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Update 19.50: Legenda fotbalului mondial, Rivaldo, a venit la stadion pentru a-l urmări pe fiul său. Rivaldinho este titular!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Arlauskis – Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu – Căpățînă, Screciu – Ișfan, Nistor, A. Ivan – Rivaldinho
Rezerve: I. Popescu – Zajkov, Hanca, Mateiu, Danciu, Roguljic, Cîmpanu, Koljic, Markovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Hermannstadt: Letica – C. Ene, Bejan, Issah – Butean, P. Petrescu, Mino Sota, Opruț – Balaure, D. Paraschiv, Oroian
Rezerve: Muțiu – V. Popa, Etienne, Biceanu, C. Popescu, Bărbuț, D. Iancu, Babic, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în 2023. Oltenii au fost învinși în deplasarea de la Botoșani, scor 0-1. La partida respectivă, Eugen Neagoe nu a putut sta pe bancă și a urmărit meciul din tribune.

După partida din prima etapă din 2023, Mihai Rotaru a declarat că antrenor principal al echipei este Corneliu Papură, iar Eugen Neagoe era fără funcție.

Între timp, fanatik.ro a anunțat că Eugen Neagoe va putea sta pe banca oltenilor, la partida de pe „Ion Oblemenco”.

De cealaltă parte, Hermannstadt a cedat la limită pe teren propriu cu FCSB, în prima rundă din 2023.

Reclamă

În meciul tur, Hermannstadt s-a impus pe teren propriu cu scorul de 1-0. Ulterior, cele două formații s-au mai duelat și în grupele Cupei României, partidă câștigată de olteni cu scorul de 2-0.

Rivaldo, suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt

Rivaldo va fi suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt! Legenda Braziliei îl va susţine pe fiul său, Rivaldinho, chiar de pe „Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova a anunţat chiar pe contul oficial faptul că marele Rivaldo va fi prezent în Bănie pentru următorul meci al oltenilor.

„Oaspete de seamă în casa Științei la meciul cu Hermannstadt: campionul mondial Rivaldo vine mâine în Cetatea Băniei să fie alături de Știința și de fiul său, “leul” Rivaldinho”, se arată în mesajul transmi pe pagina oficială a celor de la Universitatea Craiova.

Rivaldo nu va fi pentru prima dată la un meci al fiului său în România. Campionul mondial cu naţionala Selecao venea în ţara noastră încă de pe vremea când Rivaldinho evolua pentru Dinamo, în perioada febrarie 2017-ianuarie 2018.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt se va desfăşura sâmbătă de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro. Rivaldinho a fost rezervă în primul meci din 2023, de la Botoşani, fiind introdus în teren la pauză, în locul lui Jovan Markovic.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – Hermannstadt, LIVE SCORE, 20:00
  • Eugen Neagoe va sta pe banca oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și