Închide meniul

Florin Prunea laudă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: „Oricine își dorește un jucător ca el!”

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 10:01

Reclamă
Florin Prunea laudă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: Oricine își dorește un jucător ca el!”

Florin Prunea laudă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Vlad Chiricheș, în timpul unui meci / Hepta

Florin Prunea laudă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB. Fostul internațional este de părere că fundașul central de 33 de ani este un jucător pe care orice echipă și l-ar dori, prin prisma faptului că a jucat la cel mai înalt nivel și a fost căpitanul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB în această vară. Fundașul de 33 de ani poate debuta pentru roș-albaștri în duelul cu Oțelul, din această rundă de Liga 1. Meciul va fi în această seară, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Florin Prunea laudă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Florin Prunea susține că Gigi Becali a făcut un efort considerabil, atunci când l-a convins pe Vlad Chiricheș să semneze cu FCSB. Peste 33.000 de euro va încasa, lunar, fundașul central la gruparea roș-albastră.

Fostul portar al naționalei este convins că Chiricheș va aduce un plus la FCSB, fiind un jucător cu experianță, și poate deveni lider în vestiar.

Oricine își dorește un jucător precum Vlad Chiricheș, cu experiența lui, cu ce înseamnă un fost lider al echipei naționale. Nu știu dacă mai poate să joace acum la echipa națională, nu știu dacă Edi Iordănescu l-ar băga să joace titular, dar oricine și-ar dori un jucător extrem de serios, un profesionist.

Reclamă

Este un efort din partea patronului care vrea cu tot dinadinsul să intre în grupe. Eu cred că au toate șansele. După asta, urmează dubla de foc cu Nordsjaelland. Acolo e greu, au și acel 0-10 tot cu o echipă de acolo. Nu va fi simplu, dar eu cred că este de salutat revenirea lui Vlad.

Este un jucător exemplu, un jucător de la care cei tineri au numai și numai de învățat. Să fie sănătos. Băieții ăștia sunt exemple, să te uiți la Vlad, la Săpunaru”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB: „Sunt fericit și mândru că m-am întors”

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferinţă de presă. Gigi Becali a reuşit să îl convingă să semneze cu FCSB, chiar dacă negocierile nu au fost uşoare.

Reclamă 4 / 0/3

Fericit și mândru că m-am întors. E o mândrie și o fericire să mă întorc. Le mulțumesc patronului, lui MM, s-au gândit că pot să fiu acel element care poate ajuta echipa să câștige campionatul”, a declarat Vlad Chiricheş în prima lui conferinţă de presă ca jucător al FCSB.

„Asta mi-aș dori cel mai mult. Să jucăm în Ghencea, ar fi ceva extraordinar. Am văzut în perioada asta cât de iubită e echipa și cât de mult e așteptată să revină în casa ei. Sper să jucăm acolo. Ar fi scenariul perfect să o facem și să câștigăm campionatul”, a mai spus Vlad Chiricheş.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și