Închide meniul

Florin Prunea nu crede în transferul lui Cătălin Cîrjan la Rapid: „Ar fi un pas în spate să vii să joci în România”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 10:52

Florin Prunea nu crede în transferul lui Cătălin Cîrjan la Rapid: „Ar fi un pas în spate să vii să joci în România

Cătălin Cîrjan e dorit de Rapid

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci la Arsenal/ Profimedia

Florin Prunea nu crede în transferul lui Cătălin Cîrjan la Rapid. Fostul internaţional român crede că românul de la Arsenal Londra nu este tentat să lase vestiarul „tunarilor” pentru unul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan este prima mare lovitură pe care Rapid o pregăteşte pe piaţa transferurilor. Chiar Adrian Mutu a recunoscut că sunt negocieri atât cu Arsenal Londra, cât şi cu jucătorul.

Florin Prunea nu crede în transferul lui Cătălin Cîrjan la Rapid

Prunea îi dă o veste proastă lui Mutu şi îl anunţă că sunt şanse infime ca să se facă transferul.

„Părerea mea este că jucătorul nu va veni, din ce știu eu. El a plecat acol ode foarte mulți ani, părinții lor au lăsat totul pentru a merge acolo. Când ai ajuns să faci parte din lotul lui Arsenal, să te antnrenezi cu prima echipă, părerea mea e că ar fi un pas uriaș să te întorci în Liga 1, indiferent de echipă.

El se antrenează acolo, joacă la U23, marchează și ar fi un pas în spate să vii și să joci în România. Nu cred că va veni în România. Eu, din ce știu, nu se va face. Băiatul și familia doresc să rămână și să continue activitatea la Arsenal”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă

Cătălin Cîrjan a oferit un interviu incendiar în presa engleză

Cătălin Cîrjan a oferit un interviu incendiar în presa engleză, în care a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Federaţia Română de Fotbal. Emil Săndoi l-a acuzat că ar fi refuzat să vină la naţionala U20, dar jucătorul lui Arsenal susţine că nu a primit convocarea.

Iniţial, Cătălin Cîrjan s-a aflat pe lista preliminară a tricolorilor U21 pentru duelurile cu Germania şi Portugalia. Săndoi a luat decizia să-l lase la U20, unde Daniel Pancu urma să-l folosească în partidele cu Portugalia şi Norvegia.

„Cred că este o aberaţie să fiu acuzat că nu joc la echipa mare a lui Arsenal. Sunt la echipa de pe locul 1 în cel mai bun campionat din lume. Credeţi că e uşor să joci aici? Dacă nu pot să joc în locul lui Odegaard, Saka sau Martinelli asta nu înseamnă că nu pot juca la echipa U21 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt în programul echipei mari, mă antrenez acolo, fac parte din prima echipă şi cred că Arsenal vede ceva la mine dacă mi-a prelungit contractul. M-am certat cu domnul Săndoi că nu e ok să procedeze aşa. Mi-a spus că se va consulta cu ceilalţi selecţioneri şi va lua o decizie. „Ţinem legătura” au fost ultimele cuvinte pe care mi le-a adresat. Nu am ţinut nicio legătură şi apoi am aflat că nu fac parte din niciun grup.

Nu a venit nicio convocare de la U20 la Arsenal. De aceea sunt foarte dezamăgit că a zis că a aflat de la domnul Săndoi că nu vreau să vin. Per Mertesacker mi-a spus că am procedat corect că le-am spus că nu mi se potriveşte o convocare la U20. Mi-a spus că nu îi vine să creadă ce comportament de amatori există la FRF.

Din păcate, ceea ce mulţi români nu ştiu este că echipa României nu mai este a românilor. Este echipa naţională a diverselor interese şi eu nu sunt acolo pentru că nu reprezint acele interese. Dacă voi juca vreodată pentru România, o voi face cu responsabilitatea pentru ţara mea.

Nu vin pentru domnul Stoichiţă, pentru Săndoi sau pentru altcineva. Vin pentru ţara mea. Nu voi refuza niciodată echiăpa naţională a României, oricât de mult încearcă alţii să lase impresia asta”, a spus Cîrjan, citat de londonworld.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și