Închide meniul

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2024, 23:33

Reclamă
Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo - Unirea Slobozia 1-0

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Fostul internaţional român a rămas impresionat de Zeljko Kopic şi modul său de a se manifesta în timpul partidei cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea l-a lăudat şi pe Golubovic, cel care şi-a salvat echipa cu paradele sale. Fostul portar al lui Dinamo a spus că echipa lui Kopic a câştigat „cu inima” meciul, în contextul în care Unirea Slobozia a ratat mai multe ocazii în a doua repriză.

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

Mă uitam la Kopic, ca o fiară din minutul 1. Golubovic, două-trei intervenții de top, i-a ținut în meci. Patriche a dovedit că e un jucător cu inimă mare, l-a dirijat și pe ăsta mic, Lixandru. Numai cu o inimă mare s-a câștigat acest meci. Puncte mari, puncte importante pentru Dinamo. Și cu acești suporteri va fi greu oricui să câștige pe terenul lui Dinamo„, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

Cătălin Cîrjan a avut un discurs optimist după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. Cătălin Cîrjan a anunţat că Dinamo îşi propune să ajungă în playoff şi s-a arătat mulţumit de modul în care joacă echipa sa. Dinamo a ajuns pe locul 3 în clasament după victoria la limită cu Unirea Slobozia.

„Cred că am făcut mai multe faze în prima repriză. A doua repriză a fost mai greu, am alergat unul pentru altul. Cei care au intrat, au făcut-o bine. Cine intră să joace pentru Dinamo în faţa suporterilor dă totul. Au avut ocazii, Golubovic şi-a făcut treaba şi ne-a salvat în două trei faze. Mi se pare frumos autocarul, avem toate condiţiile. Sperăm să intrăm în playoff şi vom vedea acolo ce va fi. Muncim zi de zi şi cred că arătăm foarte bine acum„, a spus Cătălin Cîrjan la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Antrenorul nou-promovatei nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

„Un meci bun din partea ambelor echipe, nu am avut ințiativa în prima repriză. Pe a 2-a am dominat-o total. Pe viitor jucătorii de atac își vor aduce aportul. I-am felicitat, apar și greșelile, dar efortul depus mă face să cred că pe viitor vom avea din nou rezultate pozitive.

Inspirație, valoare individuală, noroc, sunt mai multe componente, dar trebuie să lucrăm mai mult. Am rămas datori pe faza de atac, dar vom regla.

Reclamă

Credeți că suntem bucuroși că plecăm cu o înfrângere la 1 gol? Și dacă eera 0-4 era același lucru. Am avut ocazii, dar să mă gândesc că e un punct bun de plecare ăsta…Trebuie să ne recuperăm răniții. Avem 6 accidentați, lotul nu este numeros. Vom încerca să recuperăm pentru meciul cu Rapid.

Trebuie să menținem această pozitivitate, să greșim din ce în ce mai puțin și rezultatele vor veni în continuare. Vom merge în continuare pe aceași linie, ne vom bate ca și până acum și sunt convins că rezultatele vor fi de partea noastră.

Bărbuț și Lazăr trebuie evaluați de doctor. Terenul a fost execrabil, arată a patinoar. Nu ploaia l-a afectat, și înainte arată execrabil.

A câștigat Florentin Petre, a câștigat nașul. Dinamo nu trebuie să se chinuie cu nou promovate, Dinamo trebuie să se lupte pentru a câștiga campionatul”, a spus Adrian Mihalcea, la digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

23:07

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

22:45

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și